18/Νοέ/22
Οι ανούσιες συμβουλές

Οι ανούσιες συμβουλές, τα σημαντικά που έγιναν ασήμαντα και η ελπίδα…

Σε όλους τους άντρες αρέσει το σεξ. Αυτό είναι μία πραγματικότητα, μην αμφισβητούμενη. Παρόλο αυτά, κάποιες φορές μας λείπουν άλλα πράγματα περισσότερο. Μας λείπει η συντροφικότητα, η αγκαλιά, η αίσθηση ότι έχουμε έναν άνθρωπο να του πούμε αυτά που θέλουμε χωρίς να μας παρεξηγήσει. Ότι έχουμε ένα όμορφο “καταφύγιο” που θα μας ζεστάνει ότι θα κρυώνουμε, που θα μας ηρεμήσει όταν είμαστε σε πανικό, που θα μας συμβουλέψει όταν νιώθουμε ότι δεν βλέπουμε κανένα φως.

Αυτό θέλουμε κατά βάθος, όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε. Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σας χωρίς ένα τέτοιο “καταφύγιο”, αλλά με πολύ σεξ; Για μένα όχι όμορφη.

Από την άλλη, μπορεί το άτομο αυτό που θέλετε να είναι το “καταφύγιο” σας να μη θέλει να είναι κοντά σας για ορισμένους λόγους. Είναι δύσκολο και σίγουρα όλοι θα σας πουν τις κλασικές συμβουλές, όπως “Δώσε χρόνο”, “Φτύσε την για να κολλήσει”, “Πήγαινε με όσες περισσότερες γίνεται για τις ξεπεράσεις”, “Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου”.

Ακούγονται πολύ ιδανικές λύσεις, αλλά όσοι βιώνουμε μία τέτοια κατάσταση, ξέρουμε ότι αυτά είναι τόσο τυπικά που από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Η πραγματικότητα είναι πως το μόνο που θέλουμε είναι ένα μήνυμά της, ένα χαμόγελό της, μία κίνηση ότι δεν σε ξέχασε, ότι κάτι νιώθει ακόμα.

Είναι πολύ περίεργο να νιώθεις τόσο δυνατός στην δουλειά σου, στις φιλίες σου, στις σπουδές σου, σε οτιδήποτε κάνεις, αλλά στον έρωτα να γίνεσαι το πιο ευαίσθητο και μικρό μυρμηγκάκι…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *