09/Οκτ/22
Ο sugar daddy της έκανε δώρα μισού εκατομμυρίου και εκείνη τον ερωτεύτηκε τρελά...

Ο sugar daddy της έκανε δώρα μισού εκατομμυρίου και εκείνη τον ερωτεύτηκε τρελά…

Η σχέση τους είναι παθιασμένη και κρατάει αρκετά χρόνια. Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ δηλώνει πως ερωτεύτηκε τρελά τον sugar daddy της και είναι έτοιμη να τον παντρευτεί, αφού ήδη αρραβωνιάστηκαν.

Η 31χρονη κομμώτρια Damea Williams, το 2017 είχε απογοητευτεί από τις σχέσεις της με τους άντρες και συγχρόνως αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Γι’ αυτό επέλεξε να ανεβάσει μια αγγελία στο Facebook, όπου ζητούσε κάποιον έμπειρο άνδρα, σοβαρό ευυπόληπτο και με μεγάλη οικονομική επιφάνεια», με την επιθυμία να είναι πάντα δίπλα της και να τη συντηρεί οικονομικά.

Αρχικά, νόμιζε ότι δεν θα έβρισκε ανταπόκριση, μέχρι που δέχτηκε μήνυμα από τον 67χρονο James Parker, με τον οποίο έχουν διαφορά ηλικίας 36 χρόνια και ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού. «Είχα βαρεθεί το δράμα με τους ανθρώπους που έβγαινα γύρω στην ηλικία μου, οπότε ήθελα κάποιον μεγαλύτερο. Έβαλα μια αγγελία στα social media που έλεγε ότι ήθελα κάποιον άνω των 50 και που θα μπορούσε να με βοηθήσει, να με φροντίσει και να μπορέσει να προσφέρει οικονομική υποστήριξη», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε, η κομμώτρια από την Ατλάντα και ο συνταξιούχος πεζοναύτης ξεκίνησαν να βγαίνουν και όπως υποστηρίζουν αναπτύχθηκε ένα «καυτό» ειδύλλιο μεταξύ τους, που σύντομα θα οδηγήσει στο γάμο.

Τόσο η Damea Williams, όσο και ο James Parker θεωρούσαν ότι η σχέση τους είχε ημερομηνία λήξης. Παρόλα αυτά, τα πράγματα άλλαξαν όταν έκλεψαν το αυτοκίνητο της γυναίκας και ο sugar daddy της, αγόρασε ένα καινούργιο που κόστισε περίπου 46.000 ευρώ. Από τότε ξεκίνησε να τον βλέπει διαφορετικά, όπως υποστήριξε.

Μάλιστα, δεν μπορούσε να κρύψει τα αισθήματα της, από την στιγμή που της πήρε σπίτι αξίας 391.000 ευρώ, ενώ της έδωσε και χρήματα για να αναπτύξει το κομμωτήριο της, με αποτέλεσμα πλέον να έχει δημιουργήσει αλυσίδα. Έτσι, αρραβωνιάστηκαν το 2018 και πρόκειται να παντρευτούν σε λίγους μήνες.

«Πλήρωσα ότι ήθελε. Δεν πίστευα ότι αυτή η σχέση θα έφτανε τόσο μακριά. Απλά νόμιζα ότι υπήρχε ημερομηνία λήξης, όμως βρήκαμε κάτι ξεχωριστό», είπε ο 67χρονος, με την Damea να προσθέτει πως «δεν περίμενα να ερωτευτώ τον sugar daddy μου, αλλά με έκανε να δω τη ζωή διαφορετικά».

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *