01/Δεκ/22
Ο εκδημοκρατισμός των sex toys...

Ο εκδημοκρατισμός των sex toys…

Κάποιες άλλες φίλες και γνωστές συμφωνούν μαζί μου στο εξής: η διείσδυση είναι εξαιρετικά υπερτιμημένη για την πολυπόθητη έλευση του οργασμού.

Όμως, τα σύγχρονα sex toys δεν στοχεύουν αποκλειστικά στην διείδυση και, αν το κάνουν, μοιάζει να την επανεφευρίσκουν ως διαδικασία.

Ο εκδημοκρατισμός των sex toys
Πλέον, δε, τα sex toys αφορούν, περισσότερο από ποτέ, όλα τα φύλα και όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Ένα ζευγάρι λεσβιών. Ένα ζευγάρι gay αντρών. Ένα straight ζευγάρι με χρήση…αμφοτεροβαρή Καθένας μόνος του. Και σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Ένα καλό sex toy μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο σε ένα τρίο ή ένα όργιο. Δεν μπορεί να υποκαταστήσει έναν ενεργητικό εραστή, αλλά μπορεί κάλλιστα να ενισχύσει την θέση του ή/και να τον ξεκουράσει. Αν ζητάτε κάποιου είδους ανανέωση στην σχέση σας, η αγορά ενός sex toy αποτελεί άριστη λύση. Μην το ακουμπήσετε, όμως, απλώς στο κομοδίνο και μην το ξεφουρνίσετε την ώρα που έχουν ανάψει τα αίματα.

Σε κουτί με κορδέλα χρυσή!
Προσφέρετέ το ως δώρο στο άλλο σας μισό. Αν είναι ανοιχτόμυαλο, θα σας λατρέψει. Αν δεν είναι, φροντίστε να κάμψετε τις συντηρητικές του αντιστάσεις, βάζοντάς το πάραυτα στο παιχνίδι. Φυσικά, τίποτα και κανείς δεν σας εμποδίζει να το δωρίσετε και σε κάποια φίλη ή φίλο! Φτάνει πια με τα βαρετά και προβλέψιμα δώρα.

Μην περιμένετε βαλεντίνους και bachelorette πάρτυ. Τώρα που το φθινόπωρο έχει ανάψει τα αίματά μας, αδράξτε την ευκαιρία. Το Internet βρίθει από τις επιλογές που θα σας συναρπάσουν. Και μην ξεχνάτε: τα καλύτερα δώρα είναι αυτά από τα οποία επωφελείται και εκείνος/η που τα δωρίζει❗❕❗

Πηγή: www.kamasutra.gr

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *