14/Οκτ/22
O μυστηριώδης επιχειρηματίας πίσω από το Pornhub...

O μυστηριώδης επιχειρηματίας πίσω από το Pornhub…

Ο επιχειρηματίας Bernard Bergemar κατέχει τη MindGeek, η οποία ελέγχει μεγάλες πορνογραφικές ιστοσελίδες όπως το Pornhub, το RedTube και το YouPorn, σύμφωνα με ένα εκρηκτικό δημοσίευμα των Financial Times.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το όνομα του Bergemar ήταν γνωστό μόνο σε έναν μικρό κύκλο στελεχών της MindGeek. Πριν την αναφορά των FT, μια αναζήτηση στο Google έδειξε μόλις τρία αποτελέσματα για το όνομα του Bergemar.

Το Pornhub, μια μη εισηγμένη εταιρεία, αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, λέγοντας ότι δεν συζητά χρηματοοικονομικές πληροφορίες.

Ο Bergemar κατέχει μετοχές σε μια πλειοψηφία θυγατρικών της MindGeek, γεγονός που του επιτρέπει να ελέγχει ουσιαστικά την εταιρεία, αναφέρουν οι FT. Η MindGeek πληρώνει τέλη αδείας για το «σύνθετο δίκτυο θυγατρικών» και τους χρωστάει εκατομμύρια δολάρια σε μερίσματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Η θολούρα που καλύπτει τα οικονομικά της εταιρείας καλύπτει επίσης και τη διοίκησή της» έγραψε η Patricia Nilsson των FT. «Τα ονόματα πολλών από τα ανώτερα στελέχη που εμφανίζονται σε επίσημα έγγραφα δεν εμφανίζονται σε διαδικτυακές αναζητήσεις, αφήνοντας ελάχιστα ίχνη αναφορικά με την ταυτότητά τους».

Μια προηγούμενη έρευνα του Business Insider δεν βρήκε στοιχεία που να υποστηρίζουν την ύπαρξη πολλαπλών διευθυντών του Pornhub που παρατίθενται σε ειδησεογραφικά άρθρα και δελτία τύπου.

Το Pornhub κατέβασε πρόσφατα όλα τα βίντεο από μη επαληθευμένους δημιουργούς, που μέχρι τώρα προσέφεραν το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της ιστοσελίδας, αφότου η Mastercard και η Visa απέσυραν τις υπηρεσίες τους από την πλατφόρμα. Η κίνηση αυτή ήρθε στον απόηχο δημοσιεύματος των New York Times που ανέφερε ότι υπήρχε παιδική πορνογραφία στο Pornhub.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:fortunegreece

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *