25/Δεκ/22
mono sto hot news christi white apanta

Μόνο στο hot-news.gr – Η Christy White απαντά στις πιο πικάντικες ερωτήσεις…

Σήμερα είναι Χριστούγγενα και η Christy White έχει γιορτή. Λίγο πριν αναχωρήσει για το Λας Βέγκας για το ετήσια απονομή των Oscar (AVN), στα οποία είναι φέτος υποψήφια, μιλά αποκλειστικά στο hot-news.gr και δίνει την πιο πικάντικη συνέντευξη στη ζωή της.

Ποια είναι η σχέση σου με το πορνό ως θεατής;

Βλέπω αρκετά συχνά και πριν ακόμα ξεκινήσω να παίζω σε ταινίες. Θεωρώ ότι άμα κάποιος δεν βλέπει, υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Είναι περίεργο να χρησιμοποιεί κανείς μόνο τη φαντασία του για να αυνανιστεί. Βλέπω, λοιπόν, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Συνήθως βλέπω gangbang και τρίο…

Περισσότερο βλέπεις πορνό πια για να αυνανιστείς ή από επαγγελματική διαστροφή;

Το τελευταίο διάστημα μπαίνω κυρίως για να γίνω καλύτερη στη δουλειά μου, αλλά συνήθως το ένα φέρνει το άλλο. Έχει happy end…

Πορνό με παρέα βλέπεις;

Το θεωρώ φουλ διασκεδαστικό, τόσο με φίλους, όσο και με τη σχέση μου.

Μιλάς στο σεξ;

Πριν αρχίσω τις ταινίες δεν μιλούσα πολύ, διότι ντρεπόμουν. Όταν άρχισα να εξοικειώνομαι περισσότερο και με το σώμα μου και με το σεξ, άρχισα να μιλάω. Μάλιστα, μου αρέσει να μου μιλάει πολύ και ο άλλος.

Σου αρέσει να κάνεις περισσότερο πίπα ή γλειφομούνι;

Τώρα μου βάζεις δύσκολα, διότι μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ. Νομίζω γλειφομούνι αν το κάνει καλά ο άλλος είναι λίγο παραπάνω. Λίγοι βέβαια ξέρουν να το κάνουν καλά.

Εσύ προτιμάς όμως να κάνεις πίπα ή γλειφομούνι;

Προτιμώ να κάνω γλειφομούνι γιατί το απολαμβάνω πιο πολύ. Οι γυναίκες δείχνουν πιο πολύ τα συναισθήματά τους εκείνη τη στιγμή και αυτό σου δίνει μία επιβεβαίωση ότι το κάνεις καλά.

Αγαπημένο σημείο για τελείωμα;

Πρόσωπο και κώλος. Άμα πρέπει να διαλέξω όμως μόνο ένα, θα πω κώλος.

Αγαπημένος τρόπος που σου αρέσει να χύνεις εσύ;

Μου αρέσει πολύ στο ιεραποστολικό για να βλέπω τον άλλον.

Ο πιο δυνατός οργασμός σε γύρισμα;

Ήταν με γυναίκα και συνέβη μας έβαλαν να κάνουμε τη σκηνή 3-4 φορές μία συγκεκριμένη και δεν άντεξα. Μία ακόμη φορά ήταν στη Sugarbabes.tv με την Kolett, διότι η τύπισσα ήταν πολύ καλή.

Ο πιο παράνομος αυνανισμός που θυμάσαι;

Στο πίσω πίσω θρανίο του σχολείου μου. Ήταν μόλις είχα πρωτοαρχίσει να καταλαβαίνω ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα με τα χέρια μου. Ήμουν στο σχολείο και βαριόμουν. Έτσι και αλλιώς δεν ήμουν και καλή στα μαθήματα. Είχαμε, λοιπόν, βιολογία και εκεί που καθόμουν μόνη, διότι έλειπε η διπλανή μου, άρχισα να παίζω με τα χέρια μου. Και τότε ήταν πολύ πιο εύκολο γιατί ήταν στις αρχές και ήταν πολύ απλό να χύσεις. Οπότε νομίζω ότι δεν με κατάλαβε και κανείς. Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια…

Το μεγαλύτερο σεξουαλικό σου απωθημένο;

Το απωθημένο μου είναι να πάω με τρανς.

Είσαι σε φάση σεξουαλική αποκλειστικότητας με κάποιον;

Δεν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή που θέλω αποκλειστικότητα. Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, αν και είμαι σχεσάκιας.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα