03/Δεκ/22
Μύκονος: 17χρονος ξυλοφόρτωσε τη μητέρα του γιατί έκανε σεξ με συμμαθητή του....

Μύκονος: 17χρονος ξυλοφόρτωσε τη μητέρα του γιατί έκανε σεξ με συμμαθητή του….

Συνέχεια υπήρξε στο πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έγινε χθες στη Μύκονο. Σε όλο το νησί μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν από χθες ο άγριος ξυλοδαρμός της 44χρονης μητέρας από τον 17χρονο γιό της. Τελικά αποκαλύφθηκε ότι αιτία ήταν το σεξ: Η μητέρα του 17χρονου συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή του. Ο γιος δεν το… άντεξε και επιτέθηκε στη μητέρα του.

Όλα ξεκίνησαν στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής, σε γνωστό καφέ του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του cycladeslive.gr, ο 17χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του με μπουνιές και κλοτσιές, ενώ εκτόξευε εναντίον της βρισιές και κατάρες: «Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο», φέρεται να της είπε.

Στη συνέχεια της επιτέθηκε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο!

Έτρεχε στα σοκάκια της Μυκόνου για να γλιτώσει

Η 44χρονη μητέρα προσπάθησε να τον συγκρατήσει, όμως εκείνος κατάφερε να ξεφύγει. Ο 17χρονος έφυγε τρέχοντας στα σοκάκια της Μυκόνου. Στη συνέχεια, πήγε αιμόφυρτη στην αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του γιου της!

Εν τω μεταξύ ο 17χρονος είχε ήδη εγκαταλείψει το νησί. Μάρτυρας είπε στην ίδια ιστοσελίδα: «Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε, μάλιστα, γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του…

Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα όσα έγιναν. Περνούσα από εκεί, γιατί πήγαινα στις τουαλέτες, που έχει στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα