01/Δεκ/22
Μία ενδιαφέρουσα κριτική για την Ντίντα από το «Yourangels»

Μία ενδιαφέρουσα κριτική για την Ντίντα από το «Yourangels»

Ακολουθεί κριτική που έλαβε χώρα στο bourdela.com την Ντίντα από τη Ρωσία, 27 ετών (δείτε λεπτομέρειες πατώντας εδώ):

«Τόσα καλά είχα διαβάσει για την Dida και είπα ότι πρέπει να την συναντήσω και εγώ και έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Εύκολη η συνεννόηση με το γραφείο και τσουπ σκάω μύτη στο ξενοδοχείο. Στέλνω τον αριθμό του δωματίου και πάω για φρεσκάρισμα. Ύστερα από ένα τεταρτακι χτυπάει η πόρτα. Ανοίγω και αντικρίζω την Dida. Πρέπει να ομολογήσω ότι οι φωτογραφίες την αδικουνε, είναι πιο όμορφη από κοντά. Δεν ξέρω αν φταίει ο φωτογράφος ή δεν έχει φωτογένεια το κορίτσι, αλλά στα δικά μου μάτια είναι πιο όμορφη όταν την βλέπεις ζωντανά.

Χαιρετιομαστε,ανταλλάζουμε τα ονόματα μας και δυο φιλιά στα μάγουλα, ξεντυνεται και πάει για μπάνιο. Βλέπω ρο σώμα της και μένω με το στόμα ανοιχτό. Η γυναίκα έχει ΣΩΜΑΤΑΡΑ. Λέω από μέσα μου θα φας καλά και έφαγα.

Βγαίνει με ένα σετ σεξυ εσωρούχων και έρχεται προς τι μέρος μου λέγοντας μου στα Αγγλικά are you ready??? Πρέπει να είναι από τα λίγα Αγγλικά που ξέρει, ίσως το μόνο κακό που έχει. Της απαντάω καταφατικά και έρχεται σαν γατούλα που περιμένει τα χάδια σου. Ξεκινήσαμε τα φιλιά, τα δίνει απλόχερα και παράλληλα μου άνοιξε την πετσέτα και άρχισε να χαϊδεύει το Κωστάκη που είχε γίνει τούρμπο. Κατέβηκε σιγά σιγά προς τα κάτω φιλοντας όλο μου το σώμα και έφτασε στον πουτσο που τον πήρε στον στόμα, χωρίς χρήση χεριού. Μετά έβαλε και χέρι, έριξε και φτυσιματα και ασχολήθηκε και με τις μπάλες. Μετά ανέβηκε πάλι προς τα πάνω και ξαναρχισαμε τα γλωσσοφιλα. Έβγαλε το σουτιέν της όπου και αποκαληφθηκαν οι βυζάρες της. Τότε πήρα το έλεγχο και άρχισα την πιπίλα. Τα καταευχαριστηθηκα τα βυζια της(άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου, ότι είμαι μέγας βυζολαγνος). Της βγάζω το κάτω μέρος του εσώρουχου φοράω το προφυλακτικό και την βάζω πάνω στον πουτσο μου. Η Dida ανεβοκατέβαινε και εγώ χουφτωνα ποτέ τον σφιχτό κωλαρακο της,πότε τα καλλίγραμμα πόδια της και πότε τα βυζια της. Επειδή γούσταρα την όλη φάση,τελείωσα με αυτήν την στάση,μέσα στο σκουφάκι.

Βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό μου έχει γίνει συνήθεια να τελειώνω μέσα στο σκούφο. Πρέπει να το κοιτάξω αυτό.
Μπανακι και από τους δύο μας και άραγμα στο κρεβάτι. Η συνεννόηση ήταν άλλα ντα’λων. Είπαμε είναι το μόνο αρνητικό που έχει.
Όπως ήμασταν ξαπλωμενοι και χαζεύοντας το κορμί της, άρχισα να την χαϊδεύω και χωρίς να το καταλάβω βρεθήκαμε να φιλιωμαστε. Αυτή τη φορά ανέβηκα εγώ από πάνω. Πέρασα την γλωσσίτσα μου από όλο το κορμί της. Φυσικά έκανα δύο μεγάλες στάσεις στα βυζια της. Μια όταν κατέβαινα και μια όταν ανέβαινα.

Φόρεσα τον σκούφο και όπως ήταν ξαπλωμένη μπήκα στον εσωτερικό της κόσμο. Γαμηθηκαμε καλά και μετά γυρίσαμε στα 4. Εκεί έγινε παρτυ. Με την μια άρχισα το σφυροκοπημα, αντέχει σε υψηλές στροφές, και μετά πήρε και αυτήν τον έλεγχο με γρήγορους ρυθμούς. Έδωσα και κάτι σφαλιαριτσες στον σφρυγιλο κωλαρακο της. Έτσι ήρθε το τέλος και της τα έριξα στην πλάτη της. Μπανακι ντύθηκε και επειδή είχε μείνει ένα δεκάλεπτο περίπου καθησε να μιλήσουμε. Τι να πούμε…πρώτον δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε εύκολα γιατί από Αγγλικά λίγα πράγματα η Dida και δεύτερον ήταν τόσο καλό το γαμισι που το μόνο που ήθελα ήταν να ξαπλώσω και να χαλαρώσω.

Πήρε τα χρήματα που είχα αφήσει στο κομοδίνο και έφυγε στην ώρα της.Αυτά από εμένα και καλά και πολλά γαμισια να έχουμε!!!

ΥΓ. Τα χρήματα τα είχα βγάλει από την αρχή στο κομοδίνο, όταν μπήκε τα είδε και της είπα your gift is here και μου είπε χαμογελώντας thank you και τα άφησε εκεί».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *