28/Νοέ/22
Μάριελ Σάλμερον μιλά αποκλειστικά στο Hot-news.gr: «Στο σεξ προτιμώ τα ομάδικά παιχνίδια

Μάριελ Σάλμερον μιλά αποκλειστικά στο Hot-news.gr: «Στο σεξ προτιμώ τα ομάδικά παιχνίδια, είτε με άντρες, είτε με γυναίκες »

Είναι ένα πανέμορφο και πολύ hot κορίτσι. Σαν hot-news.gr, τη γνωρίσαμε πρώτη φορά σε ένα live στο Instagram που είχε κάνει πέρυσι το Καλοκαίρι μαζί με την Ίνα Ιννάκη και τη Χριστίνα Ανδρεάδου με μαγιό. Ο λόγος για τη Μάριελ Σάλμερον. Την προσεγγίσαμε και της ζητήσαμε να μας απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις για να τη γνωρίσουμε καλύτερα. Εκείνη με απόλυτη προθυμία μας απάντησε και στο παρακάτω κείμενο αποκαλύπτει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

«Είμαι η Μάριελ και είμαι 21 χρόνων. Μου αρεσει πολύ να ασχολούμαι με πράγματα τα οποία έχουν ένταση και θέλουν πάθος. Μου αρέσει ιδιαίτερα η γυμναστική και οι σκληρές προπονήσεις.

Από μουσική προτιμώ την ρεγγετόν γιατί μου φτιάχνει αρκετα την διάθεση και με κάνει να χορεύω. Από ταινίες μου αρεσουν πολύ οι κωμωδίες και οι αστυνομικές περιπέτειες.

Από άντρες μου αρέσουν πολύ οι ένστολοι φυσικά μυώδεις και με μια αγριάδα στο πρόσωπο και στο βλέμμα. Πάνω στο σεξ μου αρέσουν πολλά πράγματα και μου αρεσει να υπάρχει περιπέτεια Για αυτό προτιμώ τα πιο ομαδικά παιχνίδια,είτε με άντρες είτε με γυναίκες. Μια σεξουλικη εμπειρία που θα ήθελα πολύ να ζήσω είναι να κάνω έρωτα σε ταξί με κάποιον μέσα ενώ υπάρχει και ο οδηγός.

Τέλος θα ήθελα να πω πως γενικά εμείς οι γυναίκες πρέπει να καταφέρουμε να ελευθερώσουμε τον εαυτό μας από ταμπού και προκαταλήψεις και να εξερευνήσουμε την διαφορετικότητα πάνω στο σεξ. Έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε τον χαρακτήρα μας ενα επίπεδο παρά πέρα και να δούμε με αλλά μάτια τον ερωτικό τομέα.»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *