14/Νοέ/22
La Jonquera: Το χωριό με τις 1.800 ιερόδουλες στην Ισπανία...

La Jonquera: Το χωριό με τις 1.800 ιερόδουλες στην Ισπανία…

Το χωριό  La Jonquera ή αλλιώς ο ναός της πορνείας, βρίσκεται στη βόρεια Ισπανία, όπου εκεί κατοικούν μόνιμα 3.500 πολίτες και 1.800 πόρνες, οι οποίες ψάχνουν σε κάθε γωνιά των δρόμων για πελάτες.

Το χωριό έχει αποκτήσει τεράστια φήμη για την πορνεία που διαθέτει, αλλά και επειδή εκεί βρίσκονται τα καλύτερα και μεγαλύτερα sex clubs της χώρας. Έτσι, αρκετοί τουρίστες πηγαίνουν εκεί μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουν αυτή τη φήμη και τελικά μένουν έκπληκτοι από το συνωστισμό τόσων ιεροδούλων.

Από την άλλη, οι ντόπιοι κάτοικοι διαμαρτύρονται συνεχώς για την μεγάλη διάσταση που έχει πάρει ο σεξοτουρισμός και θεωρούν προσβολή να φημίζεται ο τόπος τους μόνο για την πορνεία.

Αυτοί που επισκέπτονται πιο συχνά αυτό το χωριό αλλά και τα sex clubs είναι οι Γάλλοι, καθώς αυτό βρίσκεται κοντά στα γαλλικά σύνορα. Το πιο δημοφιλές είναι το “Paradise ”, το οποίο διαθέτει 80 δωμάτια ικανοποίησης για όλους του πελάτες, που έχουν οποιαδήποτε φαντασίωση. Εκεί βρίσκονται εκατοντάδες καλλίγραμμες και έτοιμες για όλα κοπέλες, ενώ η τιμή για την κάθε κοπέλα είναι 120 ευρώ την ώρα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *