12/Αυγ/21
Κοιμήθηκα κατά λάθος με τη μαμά της κοπέλας μου

Κοιμήθηκα κατά λάθος με τη μαμά της κοπέλας μου

Ένας άντρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αφού παραδέχτηκε στο Reddit ότι έκανε σεξ με τη μαμά της κοπέλας του πριν από δύο χρόνια. Πολλοί άνθρωποι έχουν δύσκολες σχέσεις με τους γονείς του του συντρόφου τους. Ωστόσο, ένας άντρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αφού παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με τη μαμά της κοπέλας του πριν από δύο χρόνια.

Μάθετε τα πάντα για τα χάπια μεγέθυνσης πέους , τιμές δράσεις, κριτικές και ποια είναι τα πιο γνωστά όπως πχ τα sizegain plus

Ο τύπος πήγε στο Reddit για να εξηγήσει την κατάσταση καθώς παραδέχτηκε ότι ανησυχούσε ότι η κοπέλα του θα τον εγκατέλειπε και ακόμα ότι θα τερμάτιζε τον γάμο των γονιών της.

Έγραψε: «Επιτρέψτε μου λοιπόν πρώτα να πω, δεν νιώθω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος για αυτό, αλλά πιστέψτε με πρέπει κάπου να το πω γιατί το έχω μέσα μου και με τρώει.

«Πριν από δύο χρόνια, όταν ήμουν 19 ετών, γνώρισα μια γυναίκα ενώ δούλευα ως personal trainer. Ήταν στα 40 της και έμοιαζε με 25χρονη.

“Ενδιαφέρθηκε για μένα και με κάλεσε πολλές φορές στο σπίτι της και κάναμε σεξ. Κάποια στιγμή και μετά από μια από τις συναντήσεις μας, μου είπε ότι ήταν λάθος όλο αυτό που κάνουμε. Μου ξεκαθάρισε πως πρέπει να σταματήσουμε να βρισκόμαστε επειδή είχαμε πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας.Τελικά αποφάσισε να αλλάξει γυμναστήριο και έτσι δεν την ξανα είδα.

Ο τύπος συνέχισε: «Η φίλη μου και εγώ είμαστε μαζί λίγο λιγότερο από ένα χρόνο. Είναι καταπληκτική και την αγαπώ τόσο πολύ.
“Πριν από δύο μήνες συνάντησα την οικογένειά της για πρώτη φορά και πιστέψτε με έπαθα σοκ. Όταν πηγαίναμε προς το σπίτι όπου είχα κάνει τόσες φορές σέξ με εκείνη την γυναίκα, ένιωσα ότι μου κάνει φάρσα.”

Αφού περάσαμε μια βραδιά που εγώ έμοιαζα με χαμένος φύγαμε και μετά από λίγες ημέρες εκείνη την εβδομάδα η μαμά της βρίσκει τον αριθμό μου, μου τηλεφωνεί και μου λέει ότι δεν μπορώ ποτέ να μιλήσω για αυτό που συνέβη.

«Μου είπε ότι η κόρης της θα με μισήσει αν αποκαλύψω τι είχε συμβεί γιατί θα είμαι αυτός που χώρισε τους γονείς της. Έτσι τώρα έχω κολλήσει να κρατάω αυτό το μυστικό.

«Η κοπέλα μου με κάλεσε να περάσω ένα εορταστικό τριήμερο με την οικογένειά της και επειδή η οικογένειά μου είναι 1000 χιλιόμετρα μακριά της είπα ότι δεν είχα σκοπό πάω στους γονείς μου, οπότε δεν είχα κάποια δικαιολογία για να μην πάω στους γονείς της.

«Λοιπόν τώρα θα πρέπει να καθίσω εκεί σε ένα τραπέζι και να απολαύσω το δείπνο με τη γυναίκα με την οποία είχα σχέση πριν 2 χρόνια, τον σύζυγό της και την κόρη της με την οποία είμαι τώρα ερωτευμένος. ”

Παρά την ξεκάθαρη αγωνία του άντρα, φάνηκε ότι πολλοί άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν μια αστεία πλευρά στην ιστορία.

Ένας σχολίασε: «Ακούγεται σαν ταινία της δεκαετίας του ’80».

Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Διεκδικήστε την κυριαρχία σας σε όλη την οικογένεια».

Ένας τρίτος ρώτησε: “Έχει αδέρφές που μπορεί να κάνεις κατάσταση;”

Η ανάρτηση έχει γίνει από τότε viral στο Reddit, με περισσότερα από 41.000 άτομα να αλληλεπιδρούν με την ανάρτηση.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *