12/Νοέ/20
Kορονοϊός: Αισθητά αυξημένη η ζήτηση των sex toys...

Kορονοϊός: Αισθητά αυξημένη η ζήτηση των sex toys…

Στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας η σεξουαλική επαφή εκλείπει και γι’ αυτό αρκετοί είναι αυτοί που υποκαθιστούν το σεξ, με τα sex toys.

Kατά τη διάρκεια του lockdown οι online αγορές έχουν αυξηθεί σημαντικά, όμως τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που γίνεται με τα sex shop τα οποία κυριολεκτικά ξεπουλάνε.

Αυτό δήλωσε στο Seleo.gr, ο ιδιοκτήτης αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη, Ραμόν Ντόκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί αυτές τις μέρες στον συγκεκριμένο κλάδο επιχειρήσεων: “Όταν είσαι συνεχώς στο σπίτι δεν μένουν και πολλά να κάνεις. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι θα επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το σεξουαλικό κομμάτι, είτε είναι μόνοι είτε έχουν σύντροφο” τονίζοντας ότι και στην πρώτη καραντίνα οι πωλήσεις κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν πολλοί πελάτες που τηλεφωνούν πρωί για να παραγγείλουν, κάτι που θέλουν και ζητούν την παράδοση έως το απόγευμα, της ίδιας μέρας: “Νόμιμοι, παράνομοι, μόνοι, όλοι θέλουν να περάσουν καλά”, είπε ο κ. Ντόκας που υπογράμμισε επίσης  ότι: ‘‘Πάντα ο Δεκέμβριος ήταν μήνας καλών πωλήσεων λόγω της γιορτινής διάθεσης του κόσμου. Φέτος εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού οι πωλήσεις είναι αισθητά  αυξημένες”.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *