03/Ιούν/22
Ιωάννα Μαλέσκου : Προκάλεσε «σοκ» με το άκρως αποκαλυπτικό της bikini...

Ιωάννα Μαλέσκου : Προκάλεσε «σοκ» με το άκρως αποκαλυπτικό της bikini…

Σαφώς και δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού η καυτή Ιωάννα έχει κατακτήσει το χώρο της ελληνικής showbiz, πριν καν ακόμα εμφανιστεί σε σταθμό πανελλήνιας τηλεοπτικής εμβέλειας.

Ήδη από την παρουσία της σε κανάλι της Κρήτης, απέδειξε σε όλους μας πως διαθέτει αδιαμφισβήτητα όλο το πακέτο, ώστε να μπει στην λίστα των πιο «hot» γυναικών της χώρας.

Η παρουσία της εκεί κρίνεται απολύτως δίκαια, ειδικά αν κρίνει κανείς τις ενδυματολογικές της επιλογές, το άκρως καλογυμνασμένο της σώμα, αλλά κυρίως το ιδιαιτέρως ερωτικό στυλ που διαθέτει, και το οποίο μοιράζεται σε κάθε ευκαιρία.

Για τον λόγο αυτό έχει κερδίσει ήδη πολλούς φανς, και το μόνο βέβαιο είναι πως από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα γίνουν όλο και περισσότεροι.

Αιτία το γεγονός πως από Σεπτέμβριο, θα εμφανίζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Λιάγκα και την μεσημεριανή εκπομπή που εκείνος είχε.

Έτσι, μοιάζει δεδομένο πως οι τηλεοπτικοί μας δέκτες θα ομορφύνουν απότομα.

Επί του παρόντος, αφού ολοκλήρωσε και τις υποχρεώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό που εμφανιζόταν, η Ιωάννα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Όπως όμως εύλογα αντιλαμβάνεστε, το θέαμα που προσφέρει στο φιλοθεάμον κοινό της, είναι «εκκωφαντικό», αφού πόζαρε με το αποκαλυπτικό της bikini, με αποτέλεσμα τα likes να πέσουν βροχή.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *