27/Απρ/23
kortney tilia

Η σταρ του OnlyFans, Κόρτνεϊ Τίλια, αποκαλύπτει – ««Το μήνυμα του Θεού ήταν να κάνω πορνό!»

Πάτα εδώ για να δεις τις τοπ escorts στην Αθήνα με καταγωγή από Ευρώπη και Λατινική Αμερική

Μία σταρ του OnlyFans λέει ότι αισθάνεται πιο κοντά στην πίστη της από τότε που ξεκίνησε την «kinky καριέρα» της, πριν από επτά χρόνια, και τώρα πιστεύει ότι ο Θεός την έφερε στη γη για να βοηθήσει να «απελευθερωθούν» και άλλες γυναίκες από τη σεξουαλική τους ντροπή.

Η 35χρονη Κόρτνεϊ Τίλια, έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Daily Star την Κυριακή, λέγοντας: «Το μήνυμα του Θεού ήταν πολύ σαφές: Είμαι εδώ για να γίνω σταρ πορνό. Αυτός είναι ο τρόπος που Τον υπηρετώ». Η μαμά τεσσάρων παιδιών εργαζόταν στο παρελθόν ως καθηγήτρια γυμνασίου, αλλά διαπίστωσε ότι η ζωή της δεν είχε νόημα.

 

«Πριν εγκαταλείψω τη διδασκαλία, ένιωθα πολύ αποκομμένη από τον εαυτό μου και τον Θεό», θυμάται η σεξοβόμβα. «Δεν ήξερα ποιος ήταν ο σκοπός της ζωής μου ή πώς προοριζόμουν να βοηθήσω τους άλλους». Το 2016, η Tilila βρήκε το θάρρος να εγκαταλείψει την διδασκαλία και ξεκίνησε έναν λογαριασμό OnlyFans με την υποστήριξη του συζύγου της, Nick.

Η πρώην εκπαιδευτικός παραδέχεται ότι αρχικά ένιωθε ντροπή για το περιεχόμενο με αξιολόγηση Χ προτού αρχίσει σιγά-σιγά να συνειδητοποιεί ότι η αυστηρή Χριστιανική της ανατροφή ήταν η αιτία της ενοχής της.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *