23/Μάι/23
annaexotic

Η παντρεμένη 25χρονη Άννα αποκαλύπτει – «Αφού κάνω παιχνίδι με τους φαν μου, μετά γ@μιέμ@ι όλη μέρα»

Η Άννα διαθέτει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο fansnow.live (πάτα εδώ για να δεις το προφίλ της)  και φυσικά το hot-news.gr δεν θα μπορούσε να μη θέλει να μάθει κάποια πράγματα για τη σεξουαλική της ζωή, αλλά και για το τι ποστάρει.

Πάμε να δούμε τι μας είπε:

Καταρχήν είμαστε παντρεμένο ζευγάρι. Εγώ είμαι 25 ετών και ο άντρας μου 33 Μένουμε Αθήνα, ενώ  στον ελεύθερο χρόνο μας κάνουμε ταξίδια και πολύ σεξ.. Η μεγαλύτερη φαντασίωση μου είναι να συνευρεθώ με γυναίκα. Λατρεύω το πρωκτικο σεξ.. Ακόμη, χρησιμοποιώ κάθε μέρα τα sex toys μου και να  κάνω σε δημόσιους χώρους σεξ, ειδικά στην παραλία.  Λατρεύω τα τακούνια μου έχω μεγάλη συλλογή και απολαμβάνω να κυκλοφορώ έξω ντυμένη πρόστυχα.

 

Ο λόγος που γράφτηκε στο fansnow.live είναι επειδή μου αρέσει το παιχνίδι που κάνω με τους φαν μου μέσω μηνυμάτων.. με κάνουν να καυλώνω και μετά να γαμιέμαι όλη μέρα!!

Όσο για το τι μπορεί κανείς να απολαύσει στο προφίλ μου, το οποίο  μπορείς να το δεις πατώντας εδώ, φυσικά ανεβάζω φωτογραφίες καθημερινές… Διότι έχω κάθε μέρα ορέξεις.. βίντεο τα οποία ανεβάζω μόνη μου να παίζω και να γίνομαι μούσκεμα. Και εννοείται πως δεν λείπουν τα βίντεο με τον άντρα μου τα οποία είναι υπερβολικά κίνκυ και σε κάνουν να αυνανίζεσαι όλη μέρα και να χύνεις ασταμάτητα!!

Ετικέτες:

#Anna Exotic #Fansnow.live
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *