01/Δεκ/22
Η Μποζένα ξέρει τι κάνει...

Η Μποζένα ξέρει τι κάνει…

Ακολουθεί κριτική που έλαβε χώρα στο bourdela.com την Μίσλεϋ από τη Ρωσία, 27 ετών (δείτε λεπτομέρειες πατώντας εδώ):

«Καλησπέρα μάγκες!

Το κορίτσι, μου φαινόταν ωραίο από τις φωτογραφίες, αλλά δεν ήμουν πολύ σίγουρος, παρόλα αυτά διάβασα και τις κριτικές και το έκλεισα το ραντεβού.

Το κορίτσι, είναι αρκετά όμορφο, έχει ωραίο κορμάκι, όχι γυμνασμένο αλλά σωστό σε αναλογίες. Κωλαράκι στρογγυλό και τουρλωτό, δερματακι απαλό, βυζακι τέλειο με ωραίο πιάσιμο. Φατσα, καυλωτικη, προς το άγριο, το έκφυλο, που θες να την σκίσεις επιτόπου!

Στην επικοινωνία, δεν είχαμε πρόβλημα, μιλάει καλά Αγγλικά, εάν και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα, γιατί μπήκε κατευθείαν στο ψητό.

Φιλάει με γλώσσα, όχι από την αρχή, αλλά μετα φουλ. φουσκωμένα χειλάκια που βοηθήσαν και στην πιπα. Έμπειρο το κορίτσι μας ίσως και από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει! Το δουλεύει πολύ καλά με αρκετό σαλακι και χωρις χέρια! Δέχεται δάχτυλο, γούσταρε που τις έπαιζα με το μουνακι της. Το γαμήσι πολύ έντονο και σε πολύ γρήγορο ρυθμό! Η κοπέλα γουστάρει σεξ και το καταλαβαίνεις αμέσως!! Στον δεύτερο γύρο μετά από κάποιες εναλλαγές τη αφίσα όλο πίπα! Επιμένω από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει … με το βλέμμα της καρφωμένο στα μάτια μου! απλά μέσα στην καυλα!!»

Δείτε φωτογραφίες και πληροφορίες για το πρόγραμμα της Μποζένα πατώντας εδώ

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *