11/Αυγ/20
Half Night Stand: Η νέα τάση του σεξ...

Half Night Stand: Η νέα τάση του σεξ…

To one night stand είναι όταν δυο άγνωστοι άνθρωποι έρχονται σε σεξουαλική επαφή από το πρώτο βράδυ. Αυτό πλέον έχει ξεπεραστεί και η νέα τάση είναι το Half Night Stand.

To half night stand είναι oπως και στο One Night Stand, υπάρχει η γνωριμία με κάποιον που έχει ως απώτερο σκοπό το σεξ. Η διαφορά του, όμως, είναι πως δεν υπάρχει ολοκλήρωση της πράξης και αυτό γιατί εκείνος είτε δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένος, είτε παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία είτε απλά δεν ικανοποιεί τη γυναίκα. Τότε εκείνη ως φίλη του Half Night Stand τον διώχνει ή σηκώνεται και φεύγει γιατί αυτός δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την  αποστολή του, αλλά και για να μην νιώσει την αμηχανία της επόμενης ημέρας.

Το Half Night Stand γίνεται συνήθως όταν θέλει κάποια να εκδικηθεί κάποιον πρώην ή κάποιον που την πλήγωσε. Ωστόσο, είναι δύσκολο ακόμα να πούμε τι ακριβώς κάνει το Half Night Stand συνήθεια, με τις γυναίκες του Tinder σίγουρα να παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτό. Είναι γνωστό πως η εφαρμογή είναι άριστη για ένα βραχυπρόθεσμο ζευγάρωμα, σύμφωνα με το Vanity Fair, για τις 20χρονες που δεν ψάχνουν τη δέσμευση. Αν το σεξ δεν είναι καλό οι νεαρές γυναίκες απλά προχωρούν παρακάτω.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *