21/Νοέ/22
Η Evelina Chivu από το «GoldenQueens» αποκαλύπτει: «Έχω πάει σε μία μέρα με 40 άντρες»

Η Evelina Chivu από το «GoldenQueens» αποκαλύπτει: «Έχω πάει σε μία μέρα με 40 άντρες»

Το συγκεκριμένο πλάσμα το αγαπάμε πολύ,καθώς είναι αληθινή, αυθόρμητη και γλυκιά.Ο λόγος για την Evelina Chivu που οι θαυμαστές της μπορούν να βρουν καθημερινά στο «Golden Queens», αλλά και στην πλατφόρμα του Sugarbabes.tv. Πριν περίπου ένα χρόνο της κάναμε την πρώτη της συνέντευξη. Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήσαμε τη δεύτερη και μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Σε αναγνωρίζει ο κόσμος πλέον στον δρόμο;

Από τότε που έκανα τις ταινίες ο κόσμος με αναγνωρίζει ακόμα και στο γυμναστήριο. Έρχεται κάθε μέρα αρκετός κόσμος και βγάζει φωτογραφίες μαζί μου.

Είσαι ικανοποιημένη από τα χρήματα που βγάζεις;Αυτός ο χώρος έχει καλά λεφτά, απλά πρέπει να δουλεύεις πολύ για να λες ότι έχεις ένα καλό μηνιαίο εισόδημα.

Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;Είμαι ελεύθερη και η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από 5 χρόνια. Δεν θέλω να κάνω σχέση γιατί θέλω να είμαι ανεξάρτητη. Έχω απογοητευτεί από τους άντρες, μπορεί να μην είναι όλοι το ίδιο, αλλά εγώ προσωπικά έτσι αισθάνομαι.

Το μεγαλύτερο σου διάστημα αποχής από το σεξ;Το μεγαλύτερο διάστημα αποχής μου από το σεξ ήταν περίπου 3 μήνες, γιατί ήμουν στο παιχνίδι του ‘‘Big Brother’’ της Ρουμανίας και έπεσε τότε και Πάσχα, οπότε γι’ αυτούς τους λόγους απείχα από το σεξ.

Πόσο συχνά έχεις πραγματικό οργασμό;Έχω οργασμό μόνο με όσους δεν τους έχω γνωρίσει ποτέ, ενώ με αυτούς που στο παρελθόν έχω πάει, έστω και μία φορά,δεν μπορώ. Ξενερώνω.

Οι περισσότεροι άντρες που έχεις πάει σε μία μέρα και το μεγαλύτερο όργιο που έχεις κάνει;Σε μία μέρα έχω πάει με 40 άντρες, ενώ η μεγαλύτερη παρτούζα που έχω κάνει είναι με 23 άντρες. Δεν πόνεσα καθόλου, οι άντρες μπορεί να πόνεσαν. (γέλια)

Μίλα μας για το strip club στο οποίο δουλεύεις τα τελευταία χρόνια…Στο ‘‘Golden Queens’’ αγάπησα του ανθρώπους, γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ στο μαγαζί όλοι με βοήθησαν πολύ στο να προσαρμοστώ γρήγορα και όταν χρειαζόμουν κάτι ή ήθελα κάποια βοήθεια όλοι ήταν εκεί για να με βοηθήσουν. Δεν θα έφευγα από αυτό το μαγαζί όσα λεφτά και να μου έδιναν, γιατί προσωπικά ‘‘κοιτάω’’ πρώτα τους ανθρώπους και μετά τα χρήματα.

Τι παρακολουθείς στο πορνό;Μου αρέσει να βλέπω πορνό και ειδικά τις δικές μου ταινίες, γιατί καυλώνω περισσότερο.

Η αγαπημένη ταινία που έχεις πρωταγωνιστήσει;Η αγαπημένη μου ταινία που έχω πρωταγωνιστήσει εγώ είναι η ταινία ‘‘ Άμεση φάση’’ με τον Alex Fire και τον Γιάννη Μενιδιάτη.

Το πιο περίεργο μέρος που έχεις κάνει σεξ;Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ ήταν σε ένα πάρκινγκ στο αεροδρόμιο. Εκείνη τη στιγμή με κοιτούσε ένας άντρας της ασφάλειας, αλλά δεν με ένοιαζε γιατί μου άρεσε που με έβλεπε.

Υπήρξε φορά άντρας πανω στο σεξ που να μην σε σεβάστηκε;Ένας άντρας την ώρα του σεξ μου έκανε πρωκτικό χωρίς να με ενημερώσει και εγώ πονούσα. Στο τέλος του είπα ότι αυτά πρέπει να τα συζητάμε πριν την ερωτική πράξη. Εντάξει το παιδί ήταν 19 χρόνων μπορεί να μην ήξερε και να μπερδεύτηκε.

Θέλεις να γίνεις μαμά; Θέλω να κάνω οικογένεια αλλά δεν ξέρω αν θα σταματούσα τη δουλειά όταν θα την έκανα.

Κάποιο ατύχημα που σου έχει συμβεί όταν κάνεις χορό με πελάτη;Μου έχει τύχει αρκετές φορές την ώρα του χορού κάποιος να εκσπερματώσει, αλλά αφού πέρασε καλά δεν με ενοχλεί.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *