05/Ιούλ/22
Christy White: «Μεγάλη εταιρία του εξωτερικού μου είχε κάνει πρόταση να παίξω με άλλον άντρα  για 10 χιλιάδες ευρώ»

Christy White: «Μεγάλη εταιρία του εξωτερικού μου είχε κάνει πρόταση να παίξω με άλλον άντρα για 10 χιλιάδες ευρώ»

H συνέντευξη που ακολουθεί δόθηκε στο περιοδικό «Hot-news» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας!

Βλέποντας αυτό το γλυκό πρόσωπο με την αέρινη αισθητική, το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς είναι πως εργάζεται στο χώρο των ερωτικών ταινιών. Πράγματι! Αυτό το στερεότυπο, όμως, είναι και που έχει καταφέρει η Χριστίνα Ανδρεάδου να “σπάσει”, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η ταμπέλες είναι κάτι το ξεπερασμένο.

Μία άλλη ταμπέλα που θέλει να αποτινάξει είναι το «η πρώην παίκτρια του GNTM» : «Θα ήθελα να απαλλαγώ κάποτε από την ταμπέλα του “GNTM”, γιατί προσωπικά δεν με εκφράζει. Έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, έτσι ώστε να γίνω πιο γνωστή, αλλά θα ήθελα ο κόσμος να μην με θυμάται μόνο γι’ αυτό».

Η κλασική ερώτηση που της κάνουν είναι αν ζηλεύει το αγόρι της, το Νεκτάριο, όταν κάνει ερωτικές σκηνές με άλλες γυναίκες. Πετώντας τη «βιτρίνα» της άνετης, παραδέχεται πως «ναι»: «Υπήρξε κάποια στιγμή σε γύρισμα να αισθάνομαι ζήλεια επειδή ο Νεκτάριος έκανε κάτι με μια άλλη κοπέλα. Αισθάνθηκα έτσι γιατί το concept της ταινίας ήταν να κάνει ο Νεκτάριος κάτι με μια κοπέλα και εγώ μόνο να κοιτάω. Αυτό μπορώ να πω ότι ήταν δύσκολο για εμένα στην διαχείριση. Όταν κάνουμε τρίο θέλω να το βιώνουμε μαζί και όχι ξεχωριστά».

Δεν δίστασε, μάλιστα, να μας δώσει και ένα παράδειγμα : « Ο Νεκτάριος είχε ζηλέψει σε ταινία μου με τη Ναταλία, γιατί υπήρχε μια απρόοπτη χημεία μεταξύ μας. Του είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτή η σύνδεση που είχα με την Ναταλία»

Όσο για το αν ζηλεύει εκείνος, η Χριστίνα αποκάλυψε ένα πρόσφατο με μία πρώην της : «Έχω κάνει σχέση με γυναίκα το 2017 και διήρκησε ένα χρόνο. Η συγκεκριμένη πρώην μου, είχε έρθει πρόσφατα σε μαγαζί που δουλεύω και με φίλαγε επίτηδες μπροστά στον
Νεκτάριο, έτσι ώστε να ζηλέψει».

Κάθε ζευγάρι για να κρατά τις ισορροπίες του πρέπει να μοιράζει και ρόλους. Τα έχουν καταφέρει πολύ καλά οι δυο τους και για αυτό συνεχίζουν ακάθεκτοι να απολαμβάνουν τον έρωτα τους : «Ο Νεκτάριος πιστεύει ότι εγώ έχω το πάνω χέρι σε μια σχέση, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Θεωρώ ότι εγώ είμαι πιο αυστηρή σε κάποια πράγματα, αλλά κάθομαι να το ακούσω πρώτα. Θα μπορούσα να πω ότι λειτουργώ με κάποιο ένστικτο στις αποφάσεις μου, το οποίο μέχρι σήμερα έχω διαπιστώσει ότι μου έχει βγει τις περισσότερες φορές».

Το χρήμα δεν είναι το παν! Η Χριστίνα, προς το παρόν, δεν θέλει να γυρίσει κάποια σκηνή με άντρα εκτός του συντρόφου της, έχοντας αρνηθεί και πολύ μεγάλο ποσό : «Μεγάλη εταιρία του εξωτερικού μου είχε κάνει πρόταση να παίξω με άλλον άντρα σε ταινία για 10 χιλιάδες ευρώ. Εγώ φυσικά και αρνήθηκα, γιατί για εμένα προέχει η σχέση μου με τον Νεκτάριο»

Η λέξη «porn» τους τελευταίους μήνες έχει συζητηθεί πολύ, άλλα όχι με θετικό τρόπο. Πλήθος κοριτσιών ανέφεραν-κατήγγειλαν πως έχουν υπάρξει θύματα του «revenge porn», όπου μία κοπέλα ξαφνικά βλέπει τον εαυτό της στην οθόνη να κάνει σεξ παρά τη θέλησή
της. Η Χριστίνα έχει περάσει κάτι αντίστοιχο, ξεκαθαρίζοντας πως άλλο το «porn», άλλο το «revenge porn» : «Έχω βιώσει και εγώ πριν μερικά χρόνια το revenge porn. Όλα ξεκίνησαν όταν είχα στείλει ένα ερωτικό βιντεάκι στην τότε σχέση μου. Είχα σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο 1,5 χρόνο και χωρίσαμε. Όταν εγώ είχα μια καινούργια σχέση, ο τότε σύντροφος μου ανακάλυψε ότι υπήρχε παντού αυτό το βίντεο που είχα στείλει στον πρώην μου. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν είχα συνειδητοποιήσει το τι είχε γίνει και το κυρίαρχο συναίσθημα που βίωνα ήταν ο θυμός. Θύμωσα πάρα πολύ τότε γιατί παρ’ όλο που έγινε όλος αυτός ο χαμός το τότε αγόρι μου με χώρισε και το θεώρησα πολύ άδικο, γιατί και με αυτόν είχα ανταλλάξει προσωπικά βίντεο. Έχω την άποψη ότι οι άνθρωποι που κάνουν το revenge porn είναι διεστραμμένοι, με ψυχολογικά προβλήματα και το κάνουν αυτό μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή, έστω και ανώνυμα για να πάρουν επιβεβαίωση για τον εαυτό τους. Άλλο το πορνό και άλλο το revenge porn, το ένα γίνεται με την συναίνεση ενώ το άλλο όχι».

Σε συνέχεια του παραπάνω θέματος που οι θύτες πιο συχνά είναι άντρες, η Χριστίνα δηλώνει: «Ο άντρας σαν έννοια είναι ένα φύλο που δεν σέβεται τις γυναίκες και τις θεωρεί κατώτερες. Υπάρχουν σίγουρα και άντρες που θαυμάζουν τις γυναίκες, αλλά η
πλειοψηφία τις βλέπει ανταγωνιστικά, γιατί έχουν πλέον ενεργό ρόλο στην κοινωνία. Οι άντρες που έχουν χρήματα, θεωρούν πως έχουν κάποια δύναμη και μπορούν να εξαγοράσουν τα πάντα. Το λάθος που κάνουν είναι ότι υπερεκτιμούν το χρήμα και θεωρούν αυτομάτως τις γυναίκες ότι είναι ένα αγοραστικό προϊόν. Ο Νεκτάριος έχει καταφέρει να αλλάξει την αντίληψη μου ως προς τους άντρες και αυτό γιατί είναι υπεράνω χρημάτων και μας αρέσουν και στους δυο τα απλά πράγματα».

Όσον αφορά τις γυναίκες, εκείνη πιστεύει πως: «είναι μυστήρια πλάσματα και ότι μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε συνθήκη. Αυτό που με ελκύει στις γυναίκες είναι το μυστήριο, γιατί βαριέμαι την μονοτονία»

Τι σχέση όμως έχει η πραγματική Χριστίνα με αυτή του Instagram; : «Στο instagram δεν παρουσιάζω εξ ολοκλήρου την Χριστίνα, γιατί θέλω να κρατάω και κάποια πράγματα για τον εαυτό μου. Γενικά έχω μια υπόνοια ότι στο instagram έχω βγάλει το προφίλ της ντίβας, αλλά καμία σχέση».

Ενώ μας εξήγησε και το λόγο που το προφίλ της στο Instagram είναι ιδιωτικό : «Το προφίλ μου στο instagram είναι κλειστό, έτσι ώστε να είναι στο χέρι μου ποιον θα αποδεχτώ και ποιον όχι. Δεν αποδέχομαι ανήλικα παιδιά και fake προφίλ. Ως προς τα ανήλικα παιδιά δεν τα δέχομαι γιατί το περιεχόμενο μου είναι άνω των 18 και δεν το θεωρώ ηθικό».

Οι φανς του «Sugarbabes.tv» σαφώς και έχουν διαπιστώσει πως η Χριστίνα αποτελεί το νέο «next big thing» της εταιρείας, με αποτέλεσμα πολλοί να τη θεωρούν τη νέα Ίνα Ινάκι της Ελλάδας. Εκείνη ξεκαθαρίζει πως: «Δεν μου αρέσει η σύγκριση που κάνουν ανάμεσα σε εμένα και στην Ίνα. Εγώ με την Ίνα είμαστε τελείως διαφορετικές σε αρκετά πράγματα, κυρίως όμως εμφανισιακά. Η Ίνα έχει κάνει μια πορεία χρόνων στον χώρο ενώ εγώ τώρα  μόλις ξεκίνησα. Είναι λίγο άτοπη η σύγκριση»

Η Ίνα και ο Τεό τυπικά είναι τα «αφεντικά» της, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι παραπάνω από φίλοι : «Τον Τεό και την Ίνα τους θαύμασα πολύ πριν γνωριστούμε. Τους γνώρισα σε ένα πάρτυ και αγχωνόμουν πολύ γιατί τους είχα στο μυαλό μου ως κάτι πολύ μεγάλο και απλησίαστο. Στην πραγματικότητα όμως είναι από τα πιο απλά και καλά παιδιά που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου».

Η Χριστίνα είναι και από τις κοπέλες που έχουν καταφέρει να κάνει αυτό που έχουν ως φαντασίωση χιλιάδες άντρες, το να κάνουν σεξ με την Ίνα Ινάκι : «Η Ίνα είναι από τις καλύτερες γυναίκες που έχω πάει σεξουαλικά. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι καταφέρνει πάντα πολύ γρήγορα να κάνει κάποια να αισθανθεί οικεία μαζί της και ασφαλής. Για εμένα είναι τιμή μου που έπαιξα σε ερωτική ταινία με το ίνδαλμα μου».

Ένα νέο βήμα έκανε πρόσφατα η Χριστίνα και στον τομέα της υποκριτικής. Έκανε γυρίσματα για μία νέα μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή, άσχετη με το πορνό. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, ο ρόλος της μόνο μικρός δεν
θεωρείται : «Μου έγινε μια πρόταση να παίξω σε ταινία κινηματογράφου. Οι υπεύθυνοι της ταινίας με βρήκαν από το μαγαζί που δουλεύω και από τις ταινίες μου στη εταιρία «Sugarbabes.tv»! Εγώ ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και φυσικά δέχτηκα με χαρά την πρόταση. Είναι αυτό που προανέφερα ότι οι ερωτικές ταινίες δεν μου έχουν προκαλέσει κάποιο εμπόδιο έως τώρα, ίσα ίσα μου ανοίγονται καινούργιες- σημαντικές πόρτες».

Αυτό ακριβώς θέλει (και θα το κάνει) να καταφέρει η Χριστίνα, να συνδυάσει πράγματα που στο παρελθόν θα θεωρούταν απίθανο να συνδυαστούν, όπως μία μεγάλη καριέρα στο πορνό και μία σημαντική πορεία στο θέατρο ή στον κινηματογράφο : «Οι στόχοι μου είναι να κάνω οικογένεια και να ανοίξω την δικιά μου επιχείρηση. Προς το παρών θέλω να βγάζω χρήματα και να ζω την κάθε στιγμή. Δεν θέλω να έχω μια ζωή γεμάτη ρουτίνα, θέλω να ζω. Θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος ως μια κοπέλα που έκανε όλα αυτά που ήθελε. Θα ήθελα γενικά να σπάσω τα ταμπού ότι, επειδή μια κοπέλα πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες αυτό αυτομάτως την εμποδίζει από το να κάνει θέατρο ή κινηματογράφο. Εμένα η ερωτική βιομηχανία δεν με εμπόδισε από το να κάνω και άλλες δουλειές που παράλληλα ήθελα».

Τέλος, τους τελευταίους μήνες, η Χριστίνα έδωσε και κάποιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ωστόσο δεν έμεινε πολύ ευχαριστημένη από το πώς διαχειρίστηκαν το θέμα της στον «αέρα» : «Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση που είχαν κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές
απέναντι μου. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η απαξίωση που υπήρχε και η μη αποδοχή της δουλειάς μου. Επίσης, αυτό που με στενοχώρησε ιδιαίτερα ήταν ότι γνωστός πανελίστας που με ήξερε προσωπικά, έκανε πως δεν με γνώρισε. Τότε ήταν που απογοητεύτηκα πραγματικά».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα