06/Απρ/23
elite-night-club-i-ginaikes-se-sindiasmo-me-tin-atomsfaira

Χορεύτρια του “Elite night club” αποκαλύπτει- “Είχαν έρθει ως πελάτες πατέρας με γιος, για να εξοικειωθεί το παιδί με το γυναικείο φύλο”

Το strip club “Elite night club” είναι από τα καλύτερα μαγαζιά στο Γκάζι, καθώς αρκετός κόσμος το προτιμάει για τη βραδινή του διασκέδαση!

Ο κόσμος το κατατάσσει στα καλύτερα μαγαζιά γιατί συνδυάζει υπέροχη ατμόσφαιρα με ωραίες γυναίκες. Μια όμορφη παρουσία είναι η Daniela! Η Daniela είναι 21 χρόνων από την Ουκρανία και είναι από τις γυναίκες που αξίζει να γνωρίσεις γιατί συνδυάζει ομορφιά με ωραίο σώμα!

Η Daniela μίλησε αποκλειστικά στο Hot-news και εμάς είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα!

Πως είναι το να δουλεύεις στο strip club “Elite night club”;

Μου αρέσει πολύ που δουλεύω εδώ γιατί η ενέργεια είναι πάντα στα ύψη και οι βραδιές μου περνάνε πάντα διασκεδαστικά!

Το εισόδημα μιας stripper το μήνα είναι ικανοποιητικό;

Αυτό είναι υποκειμενικό γιατί διαφέρει από χορεύτρια σε χορεύτρια! Στα strip clubs γενικά μια κοπέλα μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά, αλλά μπορεί και να βγάλει λίγα. Εξαρτάται από το από το πόσο προσπαθεί μια χορεύτρια, γιατί υπάρχουν και κάποιες που κάθονται και περιμένουν το πότε θα έρθει ο πελάτης σε εκείνες. Εγώ εδώ βγάζω πολύ καλά λεφτά δεν έχω παράπονο!

Πες μας ένα αστείο γεγονός που είχε συμβεί στο strip club “Elite night club”.

Θυμάμαι που είχε έρθει ένας πατέρας με το παιδί του στο μαγαζί και προσπαθούσε ο πατέρας να φέρει το παιδί του πιο κοντά με το γυναικείο φύλο. Ο πατέρας φώναξε εμένα να κάτσω δίπλα στο παιδί του και μου είπε στο αυτί να τον προσέξω αρκετά γιατί γενικά δεν το έχει πολύ με τις γυναίκες. Η βραδιά μας κύλισε ομαλά, απλά εγώ αισθανόμουν περίεργα γιατί ο πατέρας από την αγωνία του καθόταν δίπλα ενώ πίναμε τα ποτά μας και μας κοιτούσε συνέχεια. Μπορώ να πω πως ήταν ένα αρκετά περίεργο σκηνικό.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *