30/Δεκ/23
Chiara Ferragni

Chiara Ferragni- Η αυτοκράτειρα εμφανίστηκε δημόσια γυμνή…

Το 2023 τελειώνει με μια πικρή γεύση για την πασίγνωστη Ιταλίδα Influencer, Chiara Ferragni, καθώς μετά το πρόστιμο που της επιβλήθηκε για την ψευδή φιλανθρωπική καμπάνια, η ίδια βλέπει την αυτοκρατορία της να γκρεμίζεται αφού πολλοί ακόλουθοί της την εγκαταλείπουν μαζικά.

Η Chiara Ferragni εκτός από influencer είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο το οποίο μαζί με τον σύζυγό της, διάσημο ιταλό ράπερ Fedez, έχουν φροντίσει να είναι πλούσιο και εκτεταμένο. Ωστόσο, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από λίγες εβδομάδες σχετικά με μια φιλανθρωπική καμπάνια που έκανε σε συνεργασία με την εταιρεία αρτοσκευασμάτων Baloco πολλές από τις κινήσεις της έχουν μπει στο στόχαστρο.

Πιο συγκεκριμένα, το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν αποκαλύφθηκε ότι τα έσοδα από το περίφημο pandoro (μια παραλλαγή του πανετόνε), που έφταναν το 1 εκατομμύριο, έπρεπε να διατεθούν στο παιδιατρικό νοσοκομείο Regina Margherita του Τορίνο. Ωστόσο, η εταιρεία Baloco είχε ήδη διαθέσει 50.000 ευρώ δωρεά πριν καν ξεκινήσει η συνεργασία με τη Ferragni με αποτέλεσμα το 1 εκατομμύριο ευρώ που συνέλεξαν από τις πωλήσεις να μη διατεθεί ποτέ στο ίδρυμα. Σημειώνεται δε ότι κάθε παντόρο πωλούνταν για 9 ευρώ, σχεδόν τριπλάσια τιμή από την κανονική του.

Μάλιστα, το σκάνδαλο επεκτάθηκε όταν η πρωθυπουργός της Ιταλίας αναφέρθηκε στην διάσημη influencer χωρίς να την κατονομάσει, ότι εκμεταλλεύτηκε το όνομά της και ουσιαστικά καρπώθηκε τα χρήματα που είχαν ιερό σκοπό. Σε απάντηση, η Chiara εμφανώς συντετριμμένη δημοσίευσε απολογητικό βίντεο στο Instagram όπου ζητούσε δημόσια συγνώμη απ’όλους τους ακολούθους της οι οποίοι είχαν αγοράσει το εν λόγω προϊόν και υποσχόταν να αποκαταστήσει την αλήθεια. Ωστόσο, από εκείνη την ημέρα η Ferragni εξαφανίστηκε από τα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία έδειχνε στιγμές από την ζωή της μαζί με την οικογένειά της.

Απολαύστε την…

ΚΑΥΛΩΣΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *