04/Μάι/23
sex anti enoikiou

Χαμός γίνεται με το «σεξ αντί ενοικίου» – Ευάλωτες γυναίκες θύματα πληρώνουν το νοίκι σε «είδος»

Πάτα εδώ για να διαβάσεις πολλά παράξενα νέα για το σεξ

Πάτα εδώ για να δεις κορίτσια της διπλανής πόρτας που για το μεροκάματο γίνονται πουτάνες

Σχεδόν 1 στις 50 γυναίκες στην Αγγλία έχουν δεχτεί προτάσεις για «σεξ αντί ενοικίου» τα τελευταία 5 χρόνια Λίγο τα υψηλά ενοίκια, λίγο οι ολοένα και πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες είναι ο τέλειος συνδυασμός για πολλούς Βρετανούς ιδιοκτήτες να αναγκάζουν ευάλωτες οικονομικά ενοικιάστριες να πληρώνουν τη διαμονή τους σε είδος, δηλαδή, παρέχοντας σεξ.

Το σεξ αντί ενοικίου -όταν οι ιδιοκτήτες απαιτούν σεξ σε αντάλλαγμα για διαμονή δωρεάν ή έκπτωση- είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα καθώς οι οικονομικές συνθήκες γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες, με τους δράστες ιδιοκτήτες να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο κατάχρησης και ελέγχου.

 

Σύμφωνα με έρευνα του Independent, περίπου 30.000 γυναίκες, από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι τον Ιανουάριο 2021, παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τους σπιτονυκοκύρηδες τους, ή τους ζητήθηκε σεξ σε αντάλλαγμα για ενοίκιο. Έκτοτε, το φαινόμενο έχει πάρει πολύ πιο ανησυχητικές διαστάσεις. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων YouGov, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Shelter, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης για τη στέγαση, σχεδόν 1 στις 50 γυναίκες στην Αγγλία έχουν δεχτεί προτάσεις για «σεξ αντί ενοικίου» τα τελευταία πέντε χρόνια.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *