02/Δεκ/22
Caissa strip club: Τώρα εξηγείται η αγένεια προς το hot-news.gr

Caissa strip club: Τώρα εξηγείται η αγένεια προς το hot-news.gr

Υπάρχουν strip clubs που «πετάνε» και άλλα που «βαράνε» μύγες. Υπάρχουν μαγαζιά που δουλεύουν πολύ με κεράσματα ποτών, πολλούς χορούς και μαγαζιά που απλά μπαίνεις για να γαμήσεις και να φύγεις. Σαν να είναι μπουρδέλο δηλαδή και τίποτα παραπάνω…

Σε μία περίοδο που η strip σκηνή ζωντανεύει, υπάρχουν χώροι που δυσκολεύονται πολύ. Το αντιληφθήκαμε διαβάζοντας και μία κριτική πριν λίγες μέρες στο bourdela.com σχετικά με το «Caissa Strip club»:

«Αυτό το μαγαζί σε τοποθεσία είναι σπέσιαλ !!!
Ο χώρος μέσα είναι αρκετά μεγάλος άνετος και καθαρός καλά στημένο παίζει πολύ ωραία μουσική!!
Όμως εχει έναν κακό οι άνθρωποι γενικά προσωπικό κοπέλες δεν είναι πολύ ενεργητικοί, δηλαδή μπαίνεις μέσα είσαι μέσα στα κέφια και μετά διαισθάνεσαι ένα βαρετό mood, και αυτό δεν πατάει πολύ άνθρωπος εκεί, πέρα από καλοκαιρινή σεζόν… Πρέπει να ανανεώσουν λίγο κάποια πράγματα και γενικά να είναι πιο ενεργητικοί».

Θα σας μεταφέρουμε και μία δυσάρεστη δική μας εμπειρία: Το hot-news.gr οργώνει συχνά-πυκνά όλη τη strip σκηνή της Αθήνας, καθώς θεωρούμαστε ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του χώρου αυτού. Και ενώ μας έχουν εμπιστευτεί τα μεγαλύτερα μαγαζιά, όπως «Alcatraz, Kinky Opera, Golden Queens, Athens Queens», αλλά και τα ανερχόμενα «Elite» και «FBI», τo «Caissa» μας αντιμετώπισε με τον πιο αφιλόξενο τρόπο που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Και ρωτάμε: Είναι δυνατόν π.χ. να έχει κάποιος εστιατόριο και να μη σέβεται τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με την εστίαση και το φαγητό; Έτσι και στα strip…Δεν υπάρχει διαφορά….Οπότε η παραπάνω κριτική ενός πελάτη δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση…

Ετικέτες:

#caissa strip club
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *