06/Δεκ/22
Άσπα Πρεδάρη από το «Survivor» - Στη φορά το ροζ βίντεο της...

Άσπα Πρεδάρη από το «Survivor» – Στη φορά το ροζ βίντεο της…

Σε κακή ψυχολογική είναι παίκτρια του πέμπτου κύκλου «Survivor». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές της στιγμές.

Στις φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρει γυμνή στον καθρέφτη. Στο βίντεο έχει ερωτική επαφή με τον σύντροφο της. Το βίντεο επίσης φαίνεται ότι έχει τραβήξει το ζευγάρι εις γνώσιν του, για προσωπική του χρήση! Η Άσπα Πρεδάρη είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια με τον Θωμά Βούζα. Η σχέση τους μετρά αρκετά χρόνια, αφού η πρώτη τους τρυφερή φωτογραφία ανέβηκε στο instagram το 2018.

Η ίδια έχει καταφύγει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να κατέβει το σχετικό υλικό. Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεσή της, καθώς χάκερ απέκτησε πρόσβαση στο κινητό της. Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η εκπομπή SuperΚατερίνα, άγνωστος της χάκαρε το προφίλ της και έκλεψε τα βίντεο. Στη συνέχεια την εκβίαζε και τις ζητούσε 50.000 ευρώ.

Η ίδια τους είπε πως δεν έχει αυτά τα χρήματα και στη συνέχεια έστειλε τα βίντεο στην οικογένεια της. Τα παζάρια συνεχίστηκαν και η τιμή έπεσαν στα 1.500 ευρώ.
Για πολλές ημέρες ήταν σε συντετριμμένη, ενώ μιλώντας με τους ειδικούς ανέκτησε το προφίλ της και πίστευε πως κέρδισε. Ωστόσο, στη συνέχεια ο χάκερ διέρρευσε το βίντεο. Πλέον έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ο χάκερ και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα