16/Μάι/23
apistefti dilosi sto first dates katavathos pistevo ine podolagnos

Απίστευτη δήλωση στο First Dates- «Κατά βάθος πιστεύω ότι είναι ποδολάγνος, συνήθως με λένε σκύλα»

Πάτα ΕΔΩ για να δεις γυναίκες που θα σου κάνεις ποδολαγνικό…

Το ραντεβού της Μαρίας με τον Αντώνη στο αποψινό First Dates δεν πήγε όπως ακριβώς θα περίμεναν οι δυο τους. Ενώ το υποψήφιο ζευγάρι φάνηκε να συζητά στην αρχή της συνάντησής του περί σχέσεων και έρωτα, τα πράγματα στην πορεία ξέφυγαν.

«Όσο και να μην το πιστεύεις, είναι πιο δυνατά τα κορίτσια όμως τα αγόρια βρίσκουν πιο εύκολα τον τρόπο. Είναι πιο ευφυέστατα σε δύσκολες συνθήκες», είπε ο Αντώνης, ενοχλώντας τη Μαρία.

«Γιατί μία γυναίκα δεν μπορεί να έχει την ίδια ευφυΐα;», του απάντησε εκείνη εμφανώς εκνευρισμένη.

«Θεώρησα ότι έκανα ένα μεγάλο λάθος χωρίς να το γνωρίζω και πείραξα μία ευαίσθητη χορδή της Μαρίας. Δεν το ‘θελα», απολογήθηκε ο παίκτης του First Dates στο προσωπικό του cue.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που φαίνεται. Είμαι πολύ πιο ευαίσθητη, γιατί συνήθως με λένε σκύλα», δήλωσε από την πλευρά της η Μαρία.

Βέβαια, στη συνέχεια του ραντεβού στο First Dates, ο Αντώνης ζήτησε από τη Μαρία να βγάλει τις γόβες της, όταν η ίδια παραπονέθηκε ότι της προκαλούν πόνο στα πόδια. Μάλιστα, ο παίκτης της πρότεινε να της κάνει μασάζ, κάτι που έφερε την ίδια σε δύσκολη θέση.

«Κατά βάθος πιστεύω ότι είναι ποδολάγνος. Είπα ότι πονάνε τα πατουσάκια μου, είναι δυνατόν να μου πει να βγάλω τα παπούτσια μου;», αναρωτήθηκε η παίκτρια στην κάμερα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *