05/Ιαν/24
α1

Αναστάτωση στην Πάτρα – Call girls από Αθήνα σοκαρισμένες από τις extreme απαιτήσεις…

Πάτα ΕΔΩ για να δεις τη μοναδική βίζιτας στην Πάτρα

Μπορεί να βρισκόμαστε σε δύσκολες οικονομικές καταστάσεις ελέω αυξήσεων σε καύσιμα, και βασικά είδη διατροφής και διαβίωσης, όμως για το σεξ δεν «τσιγκουνευόμαστε». Και στην Πάτρα, αυτό είναι κάτι που κυριαρχεί. Ακόμη και ξενοδοχεία του κέντρου γεμίζουν call girls από Αθήνα ώστε η ανωνυμία να… προστατεύει τον πελάτη, ο οποίος ενδέχεται να είναι και επώνυμος!

«Οι Έλληνες έχουν χάσει το μυαλό τους, έγιναν δέκα φορές πιο τολμηροί. Δεν αντιμετωπίζω στη δουλειά μου μόνο την οικονομική κρίση, αλλά και όλη αυτή την τρέλα στα μυαλά των Ελλήνων».

Έτσι περιγράφει τη σεξουαλική συμπεριφορά ιερόδουλη η οποία εργάζεται στην Πάτρα. Άλλωστε και στους χώρους «αγοραίου έρωτα» της Πάτρας δεν είναι λίγοι οι πελάτες που γίνονται όλο και πιο… απαιτητικοί.

 

Αλλά ακόμη και εκείνοι που τηλεφωνούν στην Αθήνα για να ζητήσουν ραντεβού στην Αχαϊκή πρωτεύουσα σε κάποιο ξενοδοχείο, ζητούν τιμοκατάλογο για «extreme» υπηρεσίες από την πλευρά των γυναικών!

Οι περισσότερες ιερόδουλες δηλώνουν πλέον πως το «εμπόριο του σεξ» στην Ελλάδα έχει κορεσθεί με αυτά τα πολύ νεαρά κορίτσια που διακινούνται από άλλες χώρες, κορίτσια που κάνουν τα πάντα ωθούμενες με τη βία και για ελάχιστα χρήματα.

Είναι γνωστό πως πλέον οι πιο ηλικιωμένοι άνδρες συνευρίσκονται ερωτικά με τα νεαρά κορίτσια που τους πλησιάζουν ακόμη και στην Πλατεία Γεωργίου! Έτσι η «δουλειά» σε οίκους ανοχής έχει πάρει την κατιούσα…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *