09/Μαρ/22
Αgata - Αθώα αλλά δεν φαντάζεστε τι είπε το στόμα της...

Αgata – Αθώα αλλά δεν φαντάζεστε τι είπε το στόμα της…

Ακολουθεί κριτική για την Agata από το «Glamourescorts», η οποία πραγματικά ξεχωρίζει με το ταλέντο της…Γράφτηκε στο sexclub.gr από τον spyros89: (Πάτα εδώ για να δεις γυμνές φωτογραφίες της Agata)

«Ηταν η τριτη φορα που προσπαθουσα να την κλεισω, οι δυο πρωτες απετυχαν λογο του οτι δεν μπορουσα τοσο αργα. Παντος εχει πελατεια και λογικο αφου ειναι τετοιο ομορφο μουνι…

Ηταν σωστη παντος η επιλογη μου να επιμεινω, δικαιωθηκα με ενα εξαιρετικο ραντεβου…

Ειναι στο υψος που λεει πραγματικα με ωραιο σωμα, ελαχιστα γεματο αλλα και ο λογος που την κανει ακομα πιο ομορφη κατα την γνωμη μου. Στο προσωπο χωρις το μακιγιαζ ειναι και παλι ομορφη και σου δινει την σωστη εντυπωση οτι ειναι εξυπνη απο την πρωτη στιγμη.

Ευγενικη και προσχαρη σαν χαρακτηρας και ανθρωπος με τον οποιο μπορεις να συζητησεις για ωρες χωρις να πληξεις.

Σαν εξυπνη που ειναι δεν δινει φιλια με γλωσσα οπως ειναι και λογικο κατα την γνωμη μου αλλα σε ολα τα αλλα ειναι επιλεκτικη αλλα και δεκτικη.

Δεχτηκε δαχτυλο στο μουνι στα προκαταρκτικα και αφου ελεγξε τον πουτσο μου να δει αν ειναι καθαρος αρχισε μια ακαποτη με πολυ ωραιο στυλ γλειψιματος και συνοδεια περασμα και απο τα αρχιδια.

Οπως εδωσε ετσι και πηρε στοματικο, εκανα οτι μπορουσα να μεινει ευχαριστημενη.

Καυλωσαμε και οι δυο και το γαμησι που ακολουθησε ηταν ωραιο, το ευχαριστηθηκαμε και οι δυο.

Αρχισε και και βρωμολογα στο πισωκολλητο και εβγαζε γενικα ενα παθος που με εκανε να τρελαθω απο την καυλα. Κατα συνεπεια εδωσα αρκετο πονο και οχι μονο δεν την πειραξε αλλα το ευχαριστιοταν κιολας, τα βογγητα της το μαρτυρουσανε. Στον πρωτο γυρο εχυσα μεσα της σε σταση πισικολλητο.

Ενδιαμεσα δεν χασαμε χρονο σε διαλογο γιατι ο χρονος ηταν περιορισμενος και καταφερα και δευτερο χυσιμο στα τελευταια λεπτα.

Αν σας καυλωνει στις φωτογραφιες μην το σκεφτεσαι, ειναι σχεδον ιδια και δεν νομιζω να ειναι εδω και πολλες μερες ακομα».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *