19/Νοέ/22
Η Atlantis Aussie της Sugarbabestv μιλά αποκλειστικά στο Hot-news:«Το ελληνικό πέος είναι το ίδιο νόστιμο με το ελληνικό φαγητό»

Η Atlantis Aussie της Sugarbabestv μιλά αποκλειστικά στο Hot-news:«Το ελληνικό πέος είναι το ίδιο νόστιμο με το ελληνικό φαγητό»

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία της Αtlantis Aussie στη Sugarbabestv. Αμέσως, το κοινό έδειξε να καλοσωρίζει θερμά τη νέα 20χρονη Ελληνοαυστραλέζα πορνοστάρ. Το Hot-news.gr κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη αποκλειστική της συνέντευξη, θυμίζοντας πως όλα τα αστέρια της Sugarbabestv μιλάνε πρώτα σε εμάς. Για να δούμε τι μας είπε…

Πώς πήρες την απόφαση να ενταχθείς στην ομάδα του “Sugarbabestv”;

Τους άρεσαν οι φωτογραφίες μου από το Instagram και επειδή θαύμαζα πολύ την δουλειά τους, πήρα την πρωτοβουλία και τους έστειλα μήνυμα. Λίγες μέρες αργότερα γύρισα την πρώτη μου ταινία.

Με τι ασχολιόσουν μέχρι πρότινος;

Μέχρι τώρα έχω γυρίσει 3 ταινίες και επίσης έχω δημιουργήσει το δικό μου περιεχόμενο, που το μοιράζω με το κοινό μου στο σάιτ Atlantis.tv.

Πώς ήταν οι εμπειρίες των πρώτων γυρισμάτων;

Ήταν απίστευτα. Το Sugarbabestv με υποστήριξε πολύ και πέρασα υπέροχες στιγμές. Γνωρίστηκα με πολύ κόσμο και ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.

Σου αρέσει να βλέπεις πορνό και αν ναι, τι κατηγορίες;

Μου αρέσει πολύ να βλέπω πορνό. Οι κατηγορίες που προτιμώ είναι stepdad, babysitter και ότι έχει να κάνει με μεγαλύτερους άντρες από εμένα που μπορούν να πάρουν τον έλεγχο. Επιπλέον, μου αρέσει η κατηγορία lesbian sleepover, επειδή μου έχει συμβεί κάποιες φόρες στην προσωπική μου ζωή στο παρελθόν.

Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου στο σεξ;

Αγαπώ το σεξ και αυτό νομίζω φαίνεται. Μου αρέσει να φτάνω τον εαυτό μου στα όρια, με το να προσφέρω και να εισπράττω έντονη ικανοποίηση.

Πώς κρίνεις τους Έλληνες σαν εραστές;

Το ελληνικό πέος είναι το ίδιο νόστιμο με το ελληνικό φαγητό

Ονειρεύεσαι μία μεγάλη καριέρα ως πορνοστάρ;

Όταν βάζω κάτι στο μυαλό μου κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει. Έχω μεγάλα σχέδια, που θέλω να τα πραγματοποιήσω.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα