18/Νοέ/22
Αποκλειστικά στο Hot-news:Η διατροφολόγος Κατερίνα Γιαννακοπούλου είναι όμορφη και τολμά να μιλήσει για πολλά...

Αποκλειστικά στο Hot-news:Η διατροφολόγος Κατερίνα Γιαννακοπούλου είναι όμορφη και τολμά να μιλήσει για πολλά…

Είναι νέα, όμορφη, σέξι, μορφωμένη και δεν μασάει τα λόγια της. Ο λόγος για την Κατερίνα Γιαννακοπούλου. Το Hot-news.gr τη συνάντησε και είπαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που αξίζει να διαβάσετε και να μάθετε για εκείνη…

1) Ποια είναι τα χόμπι σου;

Το χόμπι μου είναι το γυμναστήριο, στο οποίο πηγαίνω καθημερινά με εξαίρεση τώρα που έχουμε καραντίνα και είναι όλα κλειστά. Mε βοηθάει γενικότερα να νιώθω αυτοπεποίθηση με το σώμα μου. Επίσης παλαιότερα ασχολιόμουν με το τραγούδι το οποίο αγαπώ.

2) Τι μουσική ακούς και τι ταινίες σου αρέσει να βλέπεις;

Από μουσική μπορώ να ακούσω κυριολεκτικά τα πάντα αν και όταν είμαι στο αμάξι μόνη μου έχω μια προτίμηση στα ξένα rnb. Οι αγαπημένες μου ταινίες είναι αυτές που είναι βασισμένες σε αληθινές ιστορίες, γιατί με συναρπάζει η ιδέα ότι αυτό που βλέπω συνέβη πραγματικά και δεν είναι απλά φαντασία.

3) Πώς είναι ο ιδανικός άντρας για σένα;

Ο ιδανικός άντρας για εμένα πρέπει να είναι ειλικρινής, τρυφερός και ζωόφιλος. Επίσης, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να είναι αυτοδημιούργητος και να μην είναι τσιγκούνης. Τρελαίνομαι για εκπλήξεις, δώρα και ταξίδια. Πιστεύω ότι αυτά τα μικρά κρατάνε μια σχέση ζωντανή.

4) Μίλησε μας για τις σπουδές σου και για τα όνειρα σου;

Έχω σπουδάσει διατροφολογία οπότε μπορώ να πω και επίσημα πως είμαι διατροφολόγος και θα ήθελα κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να συνεχίσω τις σπουδές μου με ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Θεωρώ ότι οι σπουδές πάντα κάνουν καλό στη διεύρυνση των οριζόντων μας ανεξάρτητα αν θα τις ακολουθήσουμε και σαν επάγγελμα στο μέλλον. Τα όνειρα μου για το μέλλον είναι να γίνω επιχειρηματίας σε διάφορους τομείς που με ενδιαφέρουν.

5) Πώς σκοπεύεις να περάσεις την καραντίνα;

Την καραντίνα σκέφτομαι να την περάσω στο σπίτι του αγοριού μου ο οποίος μαγειρεύει καταπληκτικά σε αντίθεση με εμένα. Επιπλέον, έχω βάλει και στόχο να πηγαίνω 1 ώρα την ημέρα για περπάτημα, παρόλο που το πιο πιθανό είναι να είμαι στον καναπέ μου με κουβερτούλα, Netflix και pop corn.

6) Είσαι πιο πολύ του ρομαντικού σεξ ή του άγριου;

Πιστεύω γενικά ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ ρομαντικού και άγριου σεξ, καθώς και τα δυο χρειάζονται για να πετύχει ο σωστός συνδυασμός. Εκτός από αυτό, θεωρώ ότι παίζει ρόλο και το τι θα σου βγάλει ο παρτενέρ εκείνη τη στιγμή.

7) Αγαπημένη κατηγορία που σου αρέσει να βλέπεις πορνό;

Η αγαπημένη μου κατηγορία που μου αρέσει να βλέπω σε πορνό είναι το compilation, γιατί συμπεριλαμβάνει πολλές κατηγορίες μαζί και δεν θέλω αυτό που βλέπω να γίνεται μονότονο και με πολλούς διαλόγους.

8) Μετράει το μέγεθος;

Πιστεύω γενικά ότι δεν μετράει το μέγεθος, αλλά η τεχνική που έχει κάποιος.

9) Αγαπημένη στάση;

Η αγαπημένη μου στάση είναι εγώ από πάνω, γιατί νιώθω ότι μπορώ να ελέγξω τα πράγματα πιο καλά και να έρθω σε οργασμό πιο εύκολα.

10) Σεξ, φαγητό, ύπνος. Πως θα τα έβαζες σε σειρά προτεραιότητας;

Πολύ δύσκολη ερώτηση γιατί όλα είναι σημαντικές προτεραιότητες, αλλά μάλλον θα έλεγα Σεξ, Ύπνος, Φαγητό.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα