15/Νοέ/22
15 mainstream ταινίες που έχουν κανονικές σκηνές σεξ

15 mainstream ταινίες που έχουν κανονικές σκηνές σεξ

Οι ταινίες περιέχουν κάποιες άβολες σκηνές και αυτό δεν συμβαίνει μόνο για τους θεατές, αλλά και για τους ίδιους τους ηθοποιούς, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για σκηνές σεξ που έχουν γίνει σε αυτές.

Για να δούμε ποιοι ήταν οι ηθοποιοί (και όχι μόνο) που έκαναν πραγματικές σκηνές σεξ και γενικότερα ποιες 15 ταινίες αποφάσισαν να δώσουν παραπάνω ρεαλισμό.

1.LoveTρίο κι ένα όργιο μεταξύ των πολλών σκηνών, με τον σκηνοθέτη Γκασπάρ Νοέ να κάνει τεστ χημείας ανάμεσα στους ηθοποιούς για να δει αν ταιριάζουν σεξουαλικά.

Romance X

H ταινία έχει να κάνει με μια γυναίκα της οποίας το αγόρι δεν θέλει να κάνουν σεξ και γι’ αυτό εκείνη αρχίζει να φλερτάρει με άλλους άντρες και έχει ουκ ολίγες αληθινές σκηνές σεξ.

Up with Dead People

H ταινία που περιλαμβάνει και ζόμπι, έχει πολλές ερωτικές σκηνές λόγω του γεγονότος ότι ένας από τους χαρακτήρες φτιάχνει ένα ντοκιμαντέρ για το πορνό.

Caligula

Η ταινία του 1979 έχει χαρακτηριστεί ακόμα και ως ταινία πορνό, με πρωταγωνιστές τους Πίτερ Ο’ Τουλ και Έλεν Μίρεν, αλλά και παραγωγή του περιοδικού Penthouse, με τις πραγματικές σκηνές σεξ να μπαίνουν στο post-production.

Shortbus

Η ταινία έχει πολύ σεξ και αφηγείται τις τολμηρές περιπέτειες μιας γυναίκας που προσπαθεί να έρθει σε οργασμό.

9 Songs

Το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στην ταινία παρευρίσκεται σε συναυλίες συγκροτημάτων και κάνει πραγματικό σεξ.

The Brown Bunny

Η σκηνή με το στοματικό σεξ μεταξύ του Βίνσεντ Γκάλο και της Κλόε Σεβινί είναι πέρα ως πέρα αληθινή.

The Idiots

Μία ομάδα φίλων απελευθερώνονται από τις αναστολές τους και συμμετέχουν σ’ ένα όργιο. Σε μία σκηνή υπάρχει αληθινό σεξ με τη συμμετοχή αντικαταστατών από τη βιομηχανία του πορνό.

Cruising

Στην ταινία που πρωταγωνίστησε ο Al Pacino υπήρξαν πολλές σκηνές με γκέι σεξ, ωστόσο κόπηκαν λόγω αντιδράσεων και για να μην χαρακτηριστεί η ταινία ως «ακατάλληλη».

Intimacy

Το σεξ που υπάρχει στην ταινία είναι αληθινό, πράγμα πολύ σπάνιο για μία mainstream ταινία η οποία κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Lie with Me

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και είχε προκαλέσει μερικές αντιδράσεις, ενώ δεν χαρακτηρίστηκε ως καλή.

Antichrist

Ξανά Lars Von Trier, ξανά πραγματικό σεξ από stunt doubles φυσικά.

Don’t Look Now

Το Don’t Look Now (ένα πραγματικό δώρο του 1973) έχει μία πολύ έντονη, πολύ φυσική σκηνή σεξ μεταξύ της Τζούλι Κρίστι και του Ντόναλντ Σάδερλαντ, που στιγματίστηκε ως αμφιλεγόμενη για τους εξής λόγους: α) περιλάμβανε στοματικό σεξ σε γυναίκα και β) ίσως δεν ήταν προσποιητή. Κάποιοι λένε ότι το έκαναν πραγματικά, άλλοι ότι δεν το έκαναν, αλλά κανείς ποτέ δεν θα μάθει την αλήθεια.

In the Realm of the Senses

Η ταινία έχει να κάνει με την πραγματική ιστορία της γκέισας Sada Abe, που έγινε γνωστή επειδή σκότωσε τον εραστή της και μετά του έκοψε το πέος και τους όρχεις. Οι αληθινές σκηνές σεξ της ταινίας ήταν τόσο ακραίες που θεωρήθηκαν ακατάλληλες και αρχικά είχαν απαγορευτεί στις ΗΠΑ.

15.Pink Flamingos

Σε μία σκηνή αυτής της ταινίας του 1972, μία drag queen, η Divine κάνει στοματικό σεξ σε ένα ηθοποιό που υποδύεται τον γιο της και εξαιτίας της σκηνής απαγορεύτηκε σε αμέτρητες χώρες.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *