08/Απρ/23
ismini papavlasopoulou

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου – Πιο hot από ποτέ στο πλύσιμο του αυτοκινήτου. Δείτε το βίντεο…

Αν ήταν η βίζιτα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, σίγουρα θα ανήκε σε αυτό το γραφείο για πουτάνες. Πάτα εδώ 

Η λέξη «πείρα» είναι κάτι που το λέμε πολύ συχνά, αλλά είναι αόριστο και δεν μπορεί κανείς να το περιγράψει με λόγια. Μπορεί όμως να το δείξει. Και στο δευτεριάτικο επεισόδιο του GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο Γιώργος Καραβάς έδειξαν μέσα σε 1-2 λεπτά τι θα πει να γνωρίζεις καλά το αντικείμενο, τι θα πει να ξέρεις πώς συνίσταται το μόντελινγκ.

 

Αναμφίβολα, το μόντελινγκ δεν είναι απαγκιστρωμένο από το σέξι και οι δύο κριτές του GNTM προσέφεραν μπόλικα σέξι στιγμιότυπα καθώς έδειχναν στους διαγωνιζόμενους τη δοκιμασία που θα περάσουν.Καράβας και Παπαβλασοπούλου κλήθηκαν να κάνουν ένα πολύ κλισέ concept, αυτό του μοντέλου που πλένει ένα αυτοκίνητο και οι σαπουνάδες με τα νερά πέφτουν πάνω σε όλο του το κορμί.

Ο Καράβας το τόλμησε και πόζαρε ξαπλωτός πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, γεμίζοντας το στήθος του με σαπουνάδες.Εξίσου σέξι και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία με ένα τζιν σορτσάκι, που δε θα μπορούσε να είναι πιο κοντό, και με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, έστυψε το σφουγγάρι πάνω της και έδωσε στον φωτογράφο και τον σκηνοθέτη, μερικά πολύ εντυπωσιακά κλικ. Όσο για τα πλάνα της; Προκάλεσαν χαμό.Όλοι οι παίκτες είχαν χάσει τη λαλιά τους και αποθέωναν τους δύο κριτές για τον τρόπο που έφερναν εις πέρας το… tutorial. Τα μεν κορίτσια είχαν «χαζέψει» με τον Καράβα, τα αγόρια με την Παπαβλασοπούλου…

Πάτα εδώ για να δεις τις πιο γκλαμουράτες βίζιτες 

Δες τα βίντεο

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *