20/Νοέ/22
Όχι πια sex…μόνο fans: Η πλατφόρμα OnlyFans απαγόρευσε το σεξουαλικό περιεχόμενο

Όχι πια sex…μόνο fans: Η πλατφόρμα OnlyFans απαγόρευσε το σεξουαλικό περιεχόμενο

Τέλος εποχής… To OnlyFans αποφάσισε να απαγορεύσει το σεξουαλικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η Οκτωβρίου.

Το OnlyFans είναι μια άκρως επιτυχημένη πλατφόρμα η οποία προσφέρει επί πληρωμή αποκλειστικές φωτογραφίες και video σε χρήστες από τους αγαπημένους τους δημιουργούς…

Η υπηρεσία αυτή έγινε αρκετά γνωστή διότι οι «δημιουργοί» μέσω των προφίλ που έχουν προσφέρουν γυμνό και σεξουαλικό περιεχόμενο στους χρήστες λαμβάνοντας χρήματα. Μέσω αυτού πάρα πολλοί έγιναν γνωστοί και πλούσιοι ακολουθώντας και καριέρα διαφορετικούς τομείς.

Όπως έγινε γνωστό πλέον, το OnlyFans, βάζει τέλος στο περιεχόμενο αυτό, αφήνοντας φωτογραφίες και βίντεο που περιέχουν γυμνό αλλά δεν ξεπερνούν το αποδεκτό όριο που θέτει η εταιρεία.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα πληροφορίες ότι το site, αν και γνώριζε ότι μέσω της πλατφόρμας του, διακινείται σεξουαλικό – πορνογραφικό περιεχόμενο δεν είχε βάλει κανέναν περιορισμό.

Μάλιστα, παρά τα όσα αναφέρονται στους όρους χρήσεις έστελνε τρεις προειδοποιήσεις για να αφαιρέσει ένα βίντεο ή μια φωτογραφία και οι δημιουργοί αυτών, δεν λάμβαναν καμία κύρωση, ειδικά αυτοί που είχαν μεγάλο αριθμό συνδρομητών.

Το ρεπορτάζ του BBC μεταξύ άλλων αποκάλυπτε ότι δεν υπήρχε κανένας έλεγχος ηλικίας για την δημιουργία ενός λογαριασμού creator ή χρήστη. Επίσης, πως κάποιοι creator εκμεταλλευόντουσαν άστεγους για να ανεβάζουν ακόμη και σεξουαλικό περιεχόμενο προσβάλλοντας τους.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *