20/Νοέ/22

Το Sugarbabes το πήγε σε άλλο επίπεδο: Αναβίωση της Αρχαίας Ελλάδας…

Είναι πολύ σημαντικό το ελληνικό πορνό να αναβαθμίζεται συνεχώς. Αυτό προσπαθεί να κάνει και η εταιρεία Sugarbabestv βγάζοντας την ταινία «The Goddesses of Sex» με αρχαιοελληνικό περιεχόμενο.

Μπορεί το Hot-news.gr να έχει μία σταθερή συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά αν έχετε παρατηρήσει δεν γράφουμε για κάθε ταινία που βγαίνει. Γράφουμε μόνο αυτό που πραγματικά πιστεύουμε και η συγκεκριμένη παραγωγή ανέβασε πραγματικά το level.

Μία εικόνα εκπληκτική και σκηνικά άρτια που παραπέμπει στα πολύ γνωστά όργια που λάμβαναν μέρος στην Αρχαία Ελλάδα. Όμορφα κοστούμια τα οποία προσδίδουν αυτή την αέρινη αισθητική και φυσικά η σεξουαλική πράξη.

Η Ίνα Ινάκι, η Χριστίνα Ανδρεάδου, η Ρόζα Ροζίτα και η διεθνούς φήμης Misha Maver αποτελούν 4 πανέμορφες θεές που απολαμβάνουν τόσο τη γυναικεία σεξουαλική φύση, όσο και την επαφή με τους άντρες. Τον ρόλο αυτόν αναλαμβάνουν ο Τεό και ο Nek Junior.

Ο θεατής βλέπει στην οθόνη του 6 όμορφους ανθρώπους να απολαμβάνουν το καλό σεξ, ενώ υπάρχει και πρωκτικό.

Από αυτά που έχουμε μάθει μπορούμε να σας πούμε ότι έχουν γυριστεί και άλλες ενδιαφέρουσες ταινίες με αρχαιοελληνικό περιεχόμενο που θα δούμε σύντομα. Γενικά, θεωρούμε πως η νέα σεζόν για τη Sugarbabestv θα είναι πολύ δυνατή με πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *