26/Οκτ/22
Σ3ξ μετά από καυγά; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα;

Σ3ξ μετά από καυγά; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα;

Φαντάζομαι έχεις δει πάρα πολλές ταινίες όπου οι πρωταγωνιστές τσακώνονται άσχημα και μετά από λίγο καταλήγουν να κάνουν άγριο σ3ξ σε κάθε σημείο του σπιτιού. Αυτά μπορεί να συμβαίνουν και στην πραγματικότητα αλλά όχι και τόσο συχνά όσο στον κινηματογράφο. Μια νέα έρευνα έρχεται να ρίξει φως στο συγκεκριμένο ερώτημα σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να κάνουμε σ3ξ μετά από έναν τσακωμό με τον σύντροφό μας.

Η έρευνα σύμφωνα με το faysbook.gr, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μπάκνελ της Πενσυλβάνια και αρχικά οι επιστήμονες χώρισαν άντρες και γυναίκες σε 2 ομάδες. Αρχικά η πρώτη ομάδα έγραψε σε ένα χαρτί τι ακριβώς κάνει μετά από έναν καβγά με τον αγαπημένο του. Αμέσως μετά, η δεύτερη ομάδα διάβασε τις σημειώσεις της πρώτης ομάδας και βαθμολόγησε τις απαντήσεις.

Από τα αποτελέσματα της έρευνας είδαμε πως οι περισσότεροι άντρες θέλουν να κάνουν σ3ξ για να συμφιλιωθούν με τη σύντροφό τους ενώ οι γυναίκες δεν το προτιμούν. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως ο καλύτερος τρόπος να λυθεί ένας τσακωμός είναι με συζήτηση και επικοινωνία.Σύμφωνα πάντως με ειδικούς σε θέματα σχέσεων αυτός είναι όντως ο πιο σωστός τρόπος για να λυθεί ένας καβγάς. Δεν είναι κακό το να κάνεις σ3ξ αλλά είτε πριν το σ3ξ είτε μετά καλό θα ήταν να συζητηθεί το πρόβλημα που έχεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσετε να το λύσετε.

Ο επικεφαλής της έρευνας πρόσθεσε: «Από τη μία δεν θέλει να σε χάσει, θέλει να σε κρατήσει κοντά της και να τα ξαναβρεί μαζί σου. Από την άλλη, δεν βλέπει από μέρους σου διάθεση για συζήτηση. Ουσιαστικά, καταλήγει να προσποιείται ότι επιθυμεί και εκείνη τη σ3ξουαλική πράξη όσο και εσύ, την ώρα που απλά θέλει να ακούσει ένα συγγνώμη και να το ανταποδώσει. Είναι πλάνη να πιστεύουμε ότι τα προβλήματα και οι διαφωνίες λύνονται μέσω του σ3ξ. Η επικοινωνία είναι ο μόνος τρόπος εξομαλύνσεις των διαφορών ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που σημαίνει υγιής σχέση».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *