17/Νοέ/22
«Σφραγισμένα χείλη»: Άλλη μία πολύ δυνατή ερωτική ταινία...

«Σφραγισμένα χείλη»: Άλλη μία πολύ δυνατή ερωτική ταινία…

Η ταινία Σφραγισμένα χείλη, παραγωγής 2008, αναφέρεται στην ερωτική σχέση μεταξύενός δεκαπεντάχρονου εφήβου, του Μίχαελ Μπέργκ, με μια τριανταπεντάχρονη γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν.

Η Χάνα βοηθάει τον έφηβο να επανέλθει μετά από μια κρίση ασθενείας του. Εκείνος την επισκέπτεται και της προσφέρει λουλούδια, για να την ευχαριστήσει. Συνάπτουν μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Όμως πολλά χρόνια αργότερα μαθαίνει πως στο παρελθόν η γυναίκα αυτή, ήταν μέλος της ναζιστικής οργάνωσης της Γερμανίας στον πόλεμο.

Η ταινία διαπραγματεύεται το σεξουαλικό ξύπνημα του νεαρού Μίχαελ και όλο αυτό τοθέμα αποτυπώνεται σε διάφορες σκηνές της ταινίας, όπως η σκηνή στο μπάνιο καθώς και η σκηνή στην οποία η Χάνα βάζει καλσόν και ο νεαρός παρακολουθεί με προσοχή τα μέρη του σώματος της. Για εκείνον η γυναίκα αυτή αποτέλεσε κομβικό σημείο για τη σεξουαλική του εξέλιξη, παρά την αρνητική πορεία της σχέσης. Ο έρωτας, η λογοτεχνία, αλλά και οι τύψεις που νιώθει ο πρωταγωνιστής για τη σεξουαλικότητα του, είναι βασικοί παράμετροι που αναλύονται στη συγκεκριμένη ταινία.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα