19/Νοέ/22
Συνταγή: Πως να βελτιώσεις την γεύση του σπέρματός σου...

Συνταγή: Πως να βελτιώσεις την γεύση του σπέρματός σου…

Η Psam Isadora, ψυχολόγος, σεξολόγος και σύμβουλος γάμου, αναφέρει ότι όσο πιο υγιεινές είναι οι τροφές που τρως, τόσο το σπέρμα σου θα ανοίγει την όρεξη για μια γυναίκα να το γευθεί: «Στην αρχαία Κίνα υπήρχε μια ταντρική τεχνική με την ονομασία η Λευκή Τίγρη, σύμφωνα με την οποία όσες γυναίκες κατανάλωναν σπέρμα ζούσαν περισσότερα χρόνια, έδειχναν πιο όμορφες και διατηρούσαν την επιδερμίδα τους αγέραστη. Και όσο πιο νόστιμο ήταν το σπέρμα που κατάπιναν, τόσο του έδιναν και καταλάβαινε».

Υπάρχουν ορισμένες τροφές που δεν θα ήθελες να φας πριν φιλήσεις την κοπέλα σου. Σκόρδο ή κρεμμύδι, για παράδειγμα. Αν είναι κακό για την αναπνοή σου, είναι κακό και για τη γεύση του σπέρματός σου. «Ομοίως και τα σπαράγγια ή το μπρόκολο, σίγουρα και το τσικνισμένο κρέας», τονίζει η ειδικός.

Ο ουρολόγος Dr Andrew Nolan, προσθέτει: «Το σπέρμα σου είναι παράλληλα και ένας δείκτης της συνολικής υγείας σου. Πίνοντας πολύ αλκοόλ ή καφέ, καπνίζοντας ή καταναλώνοντας επεξεργασμένες τροφές, το σπέρμα σου θα είναι διαρκώς απωθητικό. Αντιθέτως, έχει αποδειχθεί πως οι άντρες που ακολουθούν υγιεινή ζωή και διατροφή αποτελούν τους αδιαφιλονίκητους πρωταθλητές στη γεύση του σπέρματός τους -σαφώς και στην ποιότητά του όσον αφορά στην ικανότητα γονιμοποίησης».

Ένα smoothie είναι ικανό να αλλάξει όλα τα αρνητικά δεδομένα που αφορούν στη γεύση του σπέρματός σου. Φτιάξε τον παρακάτω χυμό και πιες τον μετά το τελευταίο γεύμα της ημέρας ή όποτε υπάρχει σκέψη για μια ερωτική επαφή στοματικού τύπου:«Θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις τον οργανισμό σου από τοξίνες και το σπέρμα σου από την κακή γεύση», επισημαίνει η Isadora.

Θα χρειαστείς:

1)Μισό ποτήρι χυμό ανανά.

2)Μισή χούφτα αγρόπυρο (η κοινή αγριάδα).

3)Λίγο μαϊντανό.

4) 3 κουταλάκια χυμό λεμονιού.

5)Μερικά φύλλα μέντας.

Στη συνέχεια τα χτυπάς στο μπλέντερ και το πίνεις μονορούφι.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *