13/Οκτ/22
Ποpνοσταρ έχασε τον λογαριασμό της στο Instagram μετά από άσεμνο βίντεο και σχόλια για τον CEO...

Ποpνοσταρ έχασε τον λογαριασμό της στο Instagram μετά από άσεμνο βίντεο και σχόλια για τον CEO…

Η 25χρονη Κέντρα Σάντερλαντ υπαιχνίχθηκε ότι μπορεί να ανεβάσει ό,τι θέλει στην πλατφόρμα επειδή έχει… ιδιαίτερες σχέσεις με τον παντρεμένο CEO της – «Ήταν ένα αστείο, ήμουν μεθυσμένη» διευκρίνισε μετά

Ούτε ο επαληθευμένος λογαριασμός της ούτε οι 2,2 εκατομμύρια followers της πορνοστάρ Κέντρα Σάντερλαντ εμπόδισαν το Instagram από το να της «δώσει πόδι», μετά από ένα άκρως προκλητικό live της 25χρονης κατά το οποίο μάλιστα έκανε απρεπή σχόλια για τον CEO της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με το RT, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η νεαρή πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες πόσταρε μια τόπλες φωτογραφία της στην πλατφόρμα, και μετά ισχυρίστηκε σε ένα σχόλιο ότι μπορούσε να παραβιάζει τους αυστηρούς κανόνες περί γυμνού του Instagram επειδή «έπαιρνε π@@@ς» στον CEO του, Άνταμ Μοσέρι.

Παρότι πράγματι οι κανόνες του Instagram απαγορεύουν αυστηρά το γυμνό, ο λογαριασμός της Σάντερλαντ παρέμεινε ενεργός, προς έκπληξη πολλών. Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Beast, όταν χρήστες προσπαθούσαν να κάνουν flag τη γυμνόστηθη φωτογραφία, η απάντηση που λάμβαναν από την πλατφόρμα ήταν πως η εικόνα δεν δείχνει να παραβιάζει τους κανονισμούς. Αυτή την εβδομάδα όμως συνέβη κάτι που θεωρήθηκε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την 25χρονη. Η Σάντερλαντ πόσταρε ένα βίντεο στο Instagram Live που την έδειχνε ξανά τόπλες να αναπαριστά μια σεξουαλική πράξη με έναν δονητή, ενώ συνέχιζε να διατυπώνει υπαινιγμούς για τον επικεφαλής του δικτύου κοινωνικής δικτύωσης.

«Γεια σας παιδιά! Ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν με έχουν διαγράψει ακόμα. Είμαι τελείως τρελή. Μπορεί να παίρνω π@@@ς στon CEO του Instagram. Ό,τι κι αν συμβαίνει, είμαι εδώ για να μείνω!», είπε η 25χρονη στο live της, σύμφωνα με τη New York Post.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η προκλητική συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, ακόμα και από συναδέλφους της. Η πορνοστάρ Αλάνα Έβανς έγραψε σε ανάρτησή της «Συνήθως δεν επικρίνω τη συμπεριφορά άλλων performer στο Instagram, αλλά σήμερα έφτασα στα όριά μου. Αυτο ποσταρίστηκε στο IG ΑΦΟΥ η Κέντρα έκανε επίδειξη πεολείχιας με εναν δονητη ενώ ήταν ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ στο story της. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, Instagram. Έι, Μοσερι, τι σκατά γινεται εδώ; Το ξέρει η γυναίκα σου;».

Ο λογαριασμός της Σάντερλαντ ήταν παρελθόν μέσα σε 12 ώρες από αυτήν την ανάρτηση.

Όταν η Daily Beast επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Σάντερλαντ, εκείνη επέμεινε ότι επρόκειτο για μια μεγάλη παρεξήγηση και ότι πόσταρε το ακατάλληλο βίντεο και τα ανάρμοστα σχόλια υπό την επήρεια αλκοόλ. Η ίδια πιστεύει πάντως ότι ο λόγος του αποκλεισμού της είναι μάλλον τα όσα έκανε στο live όντας μεθυσμένη και όχι οι υπαινιγμοί της για τον CEO της πλατφόρμας. «Θα με εξέπληττε εάν [τα σχόλιά μου] ήταν η αιτία, γιατί τα είπα αστειευόμενη. Ούτε καν ξέρω ποιος είναι ο CEO του Instagram. Δεν έχω συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο ποτέ στη ζωή μου».

Σε αναρτήσεις που έκανε τις τελευταίες ώρες, η Σάντερλαντ στρέφεται ενάντια στους επικριτές της, λέγοντας τους ότι δεν έχουν χιούμορ, και κατηγορεί την πλατφόρμα ότι κάνει διακρίσεις εις βάρος επαγγελματιών του κλάδου της. Πάντως ο αποκλεισμός από το Instagram δεν δείχνει να την πτοεί ιδιαίτερα, αφού συνεχίζει την καζούρα προς τον CEO της πλατφόρμας. Σε μια ανάρτησή της ρωτά μάλιστα αν έχει κανείς τα στοιχεία επικοινωνίας του, γιατί θα έκανε ευχαρίστως αυτό για το οποίο αστειευόταν στο βίντεό της.

Πηγή:Πρώτα θέμα

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *