23/Οκτ/22
Πάμε να γνωρίσουμε την όμορφη Μάρα Πολίτη...

Πάμε να γνωρίσουμε την όμορφη Μάρα Πολίτη…

Η Μάρα Πολίτη είναι επιχειρηματίας.Έχει μεσιτικό γραφείο στα βόρεια προάστια με ειδίκευση στα πολυτελή ακίνητα και τις πωλήσεις ξενοδοχείων.

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα Χρηματοοικονομικά και στη Λογιστικη, στο προσεχές διάστημα θα επιδιώξει να ολοκληρώσει και το μεταπτυχιακό της στον τομέα της Διοίκησης επιχειρήσεων. Σαν άνθρωπος είναι γενικότερα αισιόδοξος και φιλόδοξος.

Προσπαθεί να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Είναι αυτοδημιούργητη και αυτός είναι ο λόγος που επιδιώκει την διαρκή εξέλιξη του εαυτού της και της επαγγελματικής της υπόστασης. Αγαπάει πολύ την μόδα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν.Της αρέσει το επίσημο ντύσιμο από το πρωί έως το βράδυ και ακόμη και εκείνεςς τις ημέρες που η ψυχολογία της είναι πεσμένη, τότε σίγουρα θα είναι ενας τρόπος για να αντιστρέψει αυτή τη διάθεση.

Το πάθος της είναι τα ταξίδια και το ποιοτικό ιδιαίτερο φαγητό.Για πολλά χρόνια έκανε πρωταθλητισμό στο volley όμως τα τελευταία χρόνια έχει σε jogging και personal training επιλογές προκειμένου να διαχειρίζεται καλύτερα τον εναπομείναντα χρόνο.

Το instagram της είναι: mara_polith

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *