20/Νοέ/22
Ο Γιάννης Μενιδιάτης δίνει την πρώτη του συνέντευξη αποκλειστικά στο Hot-news:«Με τον Τεό τσακωνόμαστε καθημερινά

Ο Γιάννης Μενιδιάτης δίνει την πρώτη του συνέντευξη αποκλειστικά στο Hot-news:«Με τον Τεό τσακωνόμαστε καθημερινά, αλλά παραμένουμε αδέλφια»

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και “ο αφανής ήρωας” της Sugarbabes, καθώς κρύβεται πίσω από πολλά project της γνωστής εταιρείας. Βέβαια, εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει και γνωστός και στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό. Αρχικά, μέσα από τις συμμετοχές του σε διάφορες ταινίες (χωρίς όμως να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις), όπως « FBI: Καταστολή σεξουαλικών απατεώνων», «Στα χέρια της αστυνομίας», «Άμεση φάση » και «Greek taxi: Διπλή ταρίφα». Πριν λίγο καιρό, τον είδαμε και για πρώτη φορά σε σεξουαλική σκηνή με την Evelina Chivu και τον Alex Fire στην ταινία «Άμεση Φάση: Κόλλησε Κόλλησε». Το hot-news.gr τον συνάντησε στην εταιρεία “ΒΕΓΓΟΣ Α.Ε” και μας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη. Για να δούμε τι μας είπε…

Πως γνωριστήκατε με τον Τέο;

Τον Τέο τον γνώρισα όταν ήμουν 14 χρονών σε ένα γυμναστήριο στην γειτονιά μου και από τότε μέχρι σήμερα είμαστε αυτοκόλλητοι.

Πριν σε μάθει ο κόσμος με τι ασχολιόσουν επαγγελματικά;

Από τα 13 μου δούλευα οικοδομή, μετά ασχολήθηκα με τα ηλεκτρολογικά που κατέχω μέχρι και σήμερα. Αργότερα, ήμουν χορευτής σε κάποια μαγαζιά, έκανα striptease, αλλά μετά το σταμάτησα.

Περίμενες ποτέ ότι ο Τέο θα κάνει τέτοια πορεία;

Δεν περίμενα ποτέ να κάνει τέτοια πορεία ο Τέο και ούτε να έχει μια δική του εταιρία πορνό. Εκείνα τα χρόνια ήμασταν ως χώρα πολύ πίσω και ήταν για όλους κάτι πολύ πρωτόγνωρο.

Έχετε τσακωθεί ποτέ με τον Τέο;

Με τον Τέο τσακωνόμαστε καθημερινά, αλλά πάντα παραμένουμε αδέρφια και τα προβλήματα τα αντιμετωπίζουμε από κοινού. Είμαστε προνοητικοί και οι δυο και δεν έχουμε φτάσει ποτέ στα άκρα.

Πως ξεκίνησες στον χώρο των ερωτικών ταινιών;

Δεν ήθελα να μπω δραστικά στο χώρο του πορνό και διστακτικά έκανα τα πρώτα μου βήματα ως δεύτερος ρόλος σε ταινίες. Στην ταινία ”Fbi scammers” αναγκάστηκα να παίξω, γιατί ο άνθρωπος που ήταν γι’ αυτόν τον ρόλο δεν μπορούσε να έρθει, οπότε ο Τέο μου είπε να τον αντικαταστήσω εγώ.

Υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και τον Τέο;

Τον Τέο τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, είναι ο αδερφός μου και έχουμε ζήσει αστείες και άσχημες στιγμές.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα που σκέφτεστε να κάνετε;

Με την εταιρεία το μόνο πράγμα που δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε είναι να γυρίσουμε ταινία στο διάστημα. Τα σκεφτόμαστε όλα και είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα.

Στην εταιρία ποιες είναι οι αρμοδιότητες σου;

Ο Τέο μου έχει χαρίσει το 14% της εταιρείας και έτσι ασχολούμαι με τα κείμενα κάποιων σεναρίων, με την μετακίνηση πορνοστάρ και με όποια προβλήματα προκύψουν.

Ποια είναι η σχέση σου με τον Alex Fire;

Με τον Alex Fire κάνουμε πολύ καλή παρέα και έχουμε κάνει και πολλές σκηνές μαζί χιουμοριστικές και μη. Γενικά θέλουμε να δώσουμε μια χαρούμενη νότα στον χώρο των ερωτικών ταινιών, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από γέλιο.

Έχασες κοντινούς σου ανθρώπους από τότε που ασχολήθηκες με αυτόν τον χώρο;

Η οικογένεια μου είναι οι φίλοι μου, γιατί και τους δυο μου γονείς τους έχω χάσει από μικρή ηλικία. Δεν έχασα φίλους με την ενασχόληση μου στο χώρο του πορνό και δεν με ενδιαφέρει να κρύψω την ταυτότητα μου, δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα να λέω ότι είμαι πορνοστάρ. Πορνοστάρ είναι αυτός  που είναι star του πορνό, ενώ εμείς είμαστε porn actors. Μόνο ο Τέο και η Ίνα είναι πορνοστάρ, γιατί είναι βραβευμένοι.

Βλέπεις τις ταινίες σου;

Τις ταινίες μου τις βλέπω αναγκαστικά, γιατί γράφω τις περιλήψεις. Γενικά βλέπω ταινίες πορνό, για προσωπική μου ικανοποίηση, αλλά τις δίκες μας ταινίες τις βλέπω αναγκαστικά για να διορθώσω κάποια πράγματα. Έχω πολλές ιδιότητες, δεν κάνω μόνο ένα πράγμα.

Ποια είναι η αγαπημένη σου πορνοστάρ;

Η αγαπημένη μου πορνοστάρ είναι η Ίνα, γιατί είναι βραβευμένη και είναι πορνοστάρ με όλη τη σημασία της λέξεως. Παρ’ όλα αυτά η Ίνα είναι απλός άνθρωπος δεν έχει αλλάξει καθόλου σε προσωπικό επίπεδο, όπως την γνώρισα έτσι έχει παραμείνει.

Ποια Ελληνίδα και ποιος Έλληνας celebrity θα ήθελες να ενταχτεί στην εταιρία σας;

Από Ελληνίδες celebrity θα ήθελα να παίξει στην εταιρία μας η Δούκισσα Νομικού και από άντρες ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ποια είναι η αντιμετώπισή σας όταν ξεκινάει ένα νέο παιδί ερωτικές ταινίες;

Ο Τέο κάθε νεοσύστατο παιδί ή γυναίκα που έρχεται στην εταιρία τους βοηθάει αρκετά και τους ανεβάζει πολύ ψυχολογικά. Όποιος έρχεται ενσωματώνεται ως άνθρωπος γενικότερα.

Σε ενοχλεί που οι πορνοστάρ έχουν ταυτιστεί με την βίζιτα;

Το 80% των γυναικών στο χώρο του πορνό κάνουν βίζιτες. Οι περισσότερες γυναίκες γυρίζουν ταινίες για άμεσο χρήμα και μέσω της προβολής τους προσπαθούν να ανεβάσουν το κασέ τους. Δεν με ενοχλεί γενικά που οι πορνοστάρ έχουν ταυτιστεί με την βίζιτα, γιατί είναι ένα από τα αρχαιότερα επαγγέλματα στο πλανήτη.

Ποιο θα ήταν το μήνυμα που θα ήθελες να περάσεις στο κοινό;

Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι ο χώρος των ερωτικών ταινιών είναι δουλειά. Αρκετά άτομα έχουν υποστεί έντονη κριτική και πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι είναι ένας καθαρά επαγγελματικός χώρος.

Αυτή την περίοδο είσαι ελεύθερος;

Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος, αλλά είχα σχέση με μια κοπέλα για 6 χρόνια. Δεν είναι ο στόχος μου ακόμα να κάνω οικογένεια και με τη γυναίκα που θα είμαι θα πρέπει να αποδεχτεί και εμένα και την δουλειά μου.

Ποιο είναι το ρεκόρ αποχής σου από το σεξ;

Το ρεκόρ αποχής μου από το σεξ είναι ένας χρόνος, αλλά πολλές φορές, από επιλογή, έχω αποχή από το σεξ για 1-2 μήνες.

Τι πιστεύεις ότι αναζητά ο κόσμος από τις ερωτικές ταινίες;

Ο κόσμος θέλει ελληνική τσόντα πρώτα για να γελάσει και μετά να περάσει στην ερωτική πράξη. Ο Τέο ξεκίνησε τις πρώτες ταινίες με σοβαρό χαρακτήρα, αλλά αυτό γινόταν μέχρι να εισχωρήσω εγώ, που το κλίμα έγινε πιο χιουμοριστικό.

Πιστεύεις σε κάποια θρησκεία;

Πιστεύω στο Θεό, αλλά δεν πιστεύω στο θεσμό της εκκλησιάς. Πιστεύω σε ότι υπάρχει αγάπη.

Είναι δύσκολο να πρωταγωνιστήσει κάποιος σε ταινία πορνό;

Δεν είναι εύκολο να πρωταγωνιστείς σε ταινία πορνό, εμείς επειδή δουλεύαμε παλιά σε live sex shows δεν μας επηρεάζει η έκθεση μπροστά σε μια κάμερα, όμως είναι άλλο να το κάνεις από το σπίτι σου και άλλο μπροστά σε τόσο κόσμο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ερεθιστώ, λειτουργώ επί τόπου και το μυστικό είναι να αγνοώ αυτό που γίνεται γύρω μου. Θα έπαιζα με οποιαδήποτε γυναίκα, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Έχεις μετανιώσει για κάτι;

Δεν μετανιώνω για κάτι, μπορεί να μετανιώσω για το ότι δεν το ξεκίνησα όλο αυτό πιο νωρίς.

Έχεις κάποια συγγενική σχέση με το Χρήστο Μενιδιάτη;

Δεν θα απαντήσω εγώ σε αυτό. Για εμένα ο Χρήστος είναι αδερφός μου.

Τι φετίχ έχεις;

Είμαι ποδολάγνος, μου αρέσει το φτύσιμο και το βρίσιμο και γενικά ότι έχει να κάνει με extreme πράγματα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *