20/Νοέ/22
Οργή με Ισπανό influencer: «Δεν χρησιμοποιώ προφυλάξεις στο σεξ

Οργή με Ισπανό influencer: «Δεν χρησιμοποιώ προφυλάξεις στο σεξ, λέω στις γυναίκες πως είμαι στείρος»

Σε βίντεο ο 19χρονος Ναΐμ Νταρέκι σχολιάζει στον Ισπανό YouTuber Mostopapi πως «δυσκολεύομαι με τα προφυλακτικά, οπότε δεν χρησιμοποιώ ποτέ».

Και καθώς καμία από τις συντρόφους του δεν είχε μείνει έγκυος, «άρχισα να σκέφτομαι πως είχα πρόβλημα. Οπότε, τους έλεγα ‘χαλαρώστε, είμαι στείρος, αλήθεια’» ανέφερε στη συνέντευξη ο 19χρονος γελώντας.

Οι δηλώσεις προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις σε social media και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Υπό το βάρος των επικρίσεων, ο Νταρέκι ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για «τις τρέλες που είπε».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Κάποιες φορές δεν συνειδητοποιώ την ευθύνη που μου αναλογεί. Έκανα ένα σχόλιο το οποίο πραγματικά είναι άτοπο και εσφαλμένο. Κάποιες φορές λέω πράγματα και άλλες υπερβάλλω, όμως αυτό που είπα ήταν απλά τρελό και ελπίζω να είχε κοπεί στο μοντάζ και κανείς να μην το είχε ακούσει» ανέφρε ο ίδιος μέσω Instagram.

Ο υπουργός Ισότητας ζήτησε από την εισαγγελία να παρέμβει, για να διαπιστωθεί αν ο Νταρέκι λέει την αλήθεια και σ’αυτήν την περίπτωση να αναγνωριστούν τα πιθανά θύματα της σεξουαλικής απάτης, που υπό τον ισπανικό νόμο συνιστά σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως σημείωσε η Ιρένε Μοντέρο, σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο το σεξ χωρίς προφυλάξεις και συναίνεση θεωρείται σεξουαλική επίθεση.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα