16/Νοέ/22
Νοσοκόμα διατηρούσε ερωτική επαφή με κρατούμενο φυλακών...

Νοσοκόμα διατηρούσε ερωτική επαφή με κρατούμενο φυλακών…

Η 24χρονη Έμιλι Γκριν εργαζόταν στις φυλακές HMP Humber, ως νοσοκόμα. Πολλά βράδια είχε βάρδια στο ιατρείο της φυλακής και ερχόταν καθημερινά σε επαφή με πολλούς κρατούμενους. Όμως, η νοσοκόμα με κάποιον από του φυλακισμένους άρχισε να έχει πιο στενή επαφή.

Στην αρχή αντάλλαζαν κανονικά μηνύματα, όμως στην συνέχεα η συζητήσεις έγιναν περισσότερο σεξουαλικές. Η νοσοκόμα, αφού είχε αυτήν την στενή επαφή με τον κρατούμενο, για αρκετές μέρες ζητούσε να κάνει συνέχεια τη μεταμεσονύχτια βάρδια, για να μπορέσει να βρεθεί κοντά του. Αυτή της όμως η συμπεριφορά ήταν επαναλαμβανόμενη και γι’ αυτό παραξένεψε τους υπεύθυνους του ιδρύματος.

Με ένα σύντομο έλεγχο και αφού τη ρώτησαν, η 24χρονη γυναίκα τους είπε πως έχει ερωτική σχέση με έναν κρατούμενο. Τους έδειξε μάλιστα και τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει στο κινητό.

Όπως αποκαλύφθηκε και από τον έλεγχο είχαν ανταλλάξει 508 μηνύματα σε 16 μέρες. Η υπόθεση πήγε πειθαρχικά αλλά και δικαστικά αφού αυτό απαγορεύεται από τον κανονισμό και διαπιστώθηκε ότι τις περισσότερες συζητήσεις τις είχε ξεκινήσει η νοσοκόμα.

Τέλος, η νοσοκόμα δεν καταδικάστηκε, αλλά απολύθηκε από την δουλειά της.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *