12/Σεπ/20
Μια 76χρονη και ένας 23χρονος

Μια 76χρονη και ένας 23χρονος, τρελά ερωτευμένοι, έφτιαξαν λογαριασμό στο OnlyFans…

Πρόσφατα το αντισυμβατικό ζευγάρι με τα 53 χρόνια διαφορά ηλικίας έκανε και το ντεμπούτο του και στο OnlyFans

Αν και καθόλου συμβατικός και συνηθισμένος, ο έρωτας ανάμεσα στον 23χρονο Γκάρι Χάρντγκουικ και την 76χρονη Αλμέντα Έρελ από το Τενεσί, όχι μόνο δεν εξασθένησε στα πέντε χρόνια που πέρασαν από τη γνωριμία τους, αλλά έγινε ακόμα πιο ισχυρός και παθιασμένος.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το αντισυμβατικό ζευγάρι που έγινε viral πριν από λίγα χρόνια, όταν μοιράστηκε την αλλόκοτη ιστορία της γνωριμίας τους. Και λέμε «αλλόκοτη», επειδή η Αλμέντα και ο Γκάρι γνωρίστηκαν στην κηδεία του γιου της ηλικιωμένης γυναίκας.

Επιπλέον ο Γκάρι έγραψε: «Η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε νέοι στο OnlyFans, έχουμε ένα ηλικιακό χάσμα 53 ετών. Είναι 76 και είμαι 23. Έχουμε ένα αποκλειστικό περιεχόμενο στον λογαριασμό μας στο OnlyFans. Φτάσαμε στο κορυφαίο 10% σε μια εβδομάδα ήδη».

Το ζευγάρι χρεώνει κανονικά 11 δολάρια τον μήνα για συνδρομή αλλά προς το παρόν προσφέρει μειωμένη τιμή στα 5,5 δολάρια.

Ο Γκάρι, που είναι νεότερος από τα εγγόνια της αγαπημένης του, είχε παλαιότερα περιγράψει τον εαυτό του ως «πολύ ώριμο» για την ηλικία του, ενώ είχε αποκαλύψει ότι και πριν την Aλμέντα είχε σχέση με μια 77χρονη γυναίκα. Η πρόταση γάμου έγινε δύο εβδομάδες αφότου ξεκίνησε η σχέση του ζευγαριού, και η τελετή έλαβε χώρα στις 26 Οκτωβρίου του 2015, όταν ο Γκάρι είχε πλέον ενηλικιωθεί.

Τέλος, μέχρι σήμερα, το ζευγάρι έχει μοιραστεί πάνω από 300 βίντεο στο TikTok, πολλά από τα οποία δείχνουν την σχέση τους. Σε κάθε σχεδόν βίντεο, ο Γκάρι λέει τραγούδια αγάπης στην σύζυγό του, προτού την φιλήσει. Εκτός όπως από αυτά στο TikTok, o Γκάρι έχει και λογαριασμό σε άλλα social media, όπως το Instagram, όπου ανεβάζει τα ερωτικά του μηνύματα. «Γιορτάζω την αγάπη μας και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που μου έστειλε τον άγγελό μου, την αδερφή ψυχή μου» έγραψε για την Αλμέντα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *