14/Οκτ/22
Κορονοϊός: Η είδηση για το εμβόλιο αυξάνει την ερωτική διάθεση των πολιτών...

Κορονοϊός: Η είδηση για το εμβόλιο αυξάνει την ερωτική διάθεση των πολιτών…

Έρευνα σχετικά με την σεξουαλική ζωή των πολιτών και την πανδημία παρουσίασε ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

«Η είδηση του εμβολίου αυξάνει σημαντικά την ερωτική διάθεση», σχολίασε ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε έρευνα που εκπονήθηκε από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και τόνισε πως το Νοέμβριο -μήνας που επιβλήθηκε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας- οι μισοί Έλληνες που συμμετείχαν στη μελέτη, δεν είχαν καθόλου ερωτικές επαφές ή αν είχαν θα ήταν μία φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ερώτηση για την αναγγελία εύρεσης αποτελεσματικού εμβολίου και την αύξηση της συχνότητας των ερωτικών επαφών, σχεδόν το 70% των πολιτών απάντησε θετικά και μόλις το 30% αρνητικά. Όπως άλλωστε αποδείχθηκε από άλλη ερώτηση, το 78,6% αποφεύγει τις ερωτικές επαφές με άτομα που δεν γνωρίζει καλά.

Με βάση τα στοιχεία της μελέτης επίσης, προκύπτει ότι το 61% των συμμετεχόντων δείχνει διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο, ενώ το 53,50% ανησυχεί για τις πιθανές παρενέργειες του.

Πηγή: Έθνος

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *