04/Μάι/21
Θανάσιμο Πάθος: Αλεξιπτωτιστές έκαναν σεξ στον αέρα και ξέχασαν ν' ανοίξουν το αλεξίπτωτο(Βίντεο)

Θανάσιμο Πάθος: Αλεξιπτωτιστές έκαναν σεξ στον αέρα και ξέχασαν ν’ ανοίξουν το αλεξίπτωτο(Βίντεο)

Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει σ3ξ ενώ έκανε ελεύθερη πτώση και κατέληξε στο νοσοκομείο, όταν ο άντρας πάνω στο πάθος ξέχασε να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

Ο Γουίλιαμ και η Λέσλι ήταν μαζί λίγο πάνω από ένα χρόνο όταν αποφάσισαν να δώσουν λίγο παραπάνω σασπένς στη σχέση τους.”Είμαστε εθισμένοι στην αδρεναλίνη” παραδέχτηκε ο Γουίλιαμ, μιλώντας στο TLC.”Είμαι πολύ σ3ξουαλική και το μόνο που χρειάζομαι για να μπω σε διάθεση για σ3ξ είναι ο Γουίλιαμ να με κοιτάξει” λέει με τη σειρά της η Λέσλι.

Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει σ3ξ ενώ έκαναν ελεύθερη πτώση μαζί. “Θέλω να ικανοποιώ κάθε επιθυμίας στη στιγμή” εξήγησε ο Γουίλιαμ για τη σύντροφό του.

Κι ενώ το σ3ξ ενώ έπεφταν στο κενό έμοιαζε δύσκολο, η Λέσλι ήταν σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν.”Και οι δυο μας φορούσαμε φαρδιά σορτσάκια και νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να ενωθούμε χωρίς πρόβλημα” θυμάται η νεαρή γυναίκα.Και είχε δίκιο! Γρήγορα το ζευγάρι βρέθηκε να ερωτοτροπεί πέφτοντας στο κενό, αλλά το πάθος τους σύντομα έγινε πολύ επικίνδυνο.

“Κι ενώ το κάναμε, ξαφνικά σκέφτηκα πως είμαστε πολύ κοντά στο έδαφος κι έχουμε πρόβλημα” εξηγεί ο Γουίλιαμ.Χωρίς χρονοτριβή, ο άντρας ανοίγει πρώτα το αλεξίπτωτο της συντρόφου και αμέσως μετά τραβάει το σκοινί στο δικό του.

Όμως καθώς το αλεξίπτωτο της Λέσλι άνοιγε, χτύπησε τον Γουίλιαμ στο πρόσωπο, ενώ η απότομη άνοδος της γυναίκας είχε τις συνέπειές της και κάπου αλλού πάνω στο κορμί του.”Μόλις τον είδα στο έδαφος, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι πέθανε” λέει η Λέσλι.”Φοβόμουν ότι όχι μόνο μάλλον δεν θα ξανακάνω ελεύθερη πτώση, αλλά ίσως και να μην ξαναικανοποιήσω τη γυναίκα μου” εξηγεί ο Γουίλιαμ.

Το ζευγάρι έσπευσε στα επείγοντα, όπου, ευτυχώς, οι γιατροί διαβεβαίωσαν ότι το μόνο που είχε σπάσει ήταν η μύτη του Γουίλιαμ.

Δείτε το βίντεο:

YouTube player

Ετικέτες:

#αλεξίπτωτο
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα