23/Οκτ/22
Η όμορφη Άννα-Μαρία Σουπιώνη μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news...

Η όμορφη Άννα-Μαρία Σουπιώνη μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news…

Η Άννα Μαρία Σουπιώνη είναι Instagram influencer και το προφίλ της σχετίζεται με τις τάσεις της μόδας,της ομορφιάς και των ταξιδιών. Επίσης έχει αναλάβει τα social διαφόρων εταιρειών και εργάζεται ως social media manager !

Οι στόχοι της αυτό το διάστημα είναι κάπως σε παύση λόγω της κατάστασης! Ελπίζει να περάσει απλά όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η κατάσταση και να βγούμε όλοι υγιείς.Βασικώς στόχος της είναι να εξελίξει όσο περισσότερο μπορεί αυτό που κάνει,γιατί είναι κάτι που της αρέσει και αγαπάει πολύ !Θέλει να κάνει και κανάλι στο YouTube καθώς και να ξεκινήσει να γράφει σε κάποιον ιστότοπο σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση δέρματος. Επίσης λατρεύει τα ταξίδια. Τα χόμπι της είναι η μαγειρική,την οποία ανακάλυψε στην καραντίνα, καθώς και το Pilates.

Όσο αφορά το fashion κομμάτι .. ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και τις προσαρμόζει σύμφωνα με την προσωπικότητα της. Δηλαδή, θα κάνει την έρευνα για τις νέες τάσεις θα δει τα χρώματα που είναι στην μόδα, αλλά στο τέλος θέλει να είναι ο εαυτός της.

Της αρέσει το chic και casual ντύσιμο. Στις καθημερινές της βόλτες θα τη δεις με sneakers τζιν και πολλά αξεσουάρ. Η μεγάλη της αγάπη είναι οι τσάντες και τα παπούτσια.Αυτό που την τραβάει σ’ έναν άντρα είναι το χιούμορ , η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η καθαριότητα.

Αυτό που την ξενερώνει είναι να μιλάει άσχημα, να είναι τεμπέλης , να λέει ψέματα, όχι μόνο σε εκείνη, αλλά γενικά να μάθει ότι λέει ψέματα.

Απολαύστε την…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *