13/Νοέ/22
Η πιο hot milf της Ελλάδας

Η πιο hot milf της Ελλάδας, Έλενα Χατζή, αποκαλύπτει:«Θα ήθελα να δοκιμάσω ένα gang, αν και φοβάμαι»

Στο πρώτο τεύχος του νέου περιοδικού “Sugarbabestv” παραχώρησε μία συνέντευξη η Έλενα Χατζή. Η πασίγνωστη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο ασχολήθηκε με την ερωτική βιομηχανία, ενώ μίλησε για τις άλλες ασχολίες της και για τα όνειρα της.

Έλενα θα θέλαμε να μας πεις πρώτα πώς και γιατί ξεκίνησες τις ερωτικές ταινίες.

-Καθαρά για οικονομικούς λόγους. Υπήρχαν ακραία οικονομικά προβλήματα και έλλειψη εναλλακτικών για να αντιμετωπίσω το μέγεθος των προβλημάτων μου.

Αντιμετώπισες τα προβλήματα σου τελικά;

Ένα μεγάλο τμήμα τους ναι, λέιπουν πολλά ακόμα, για να φτάσω στους στόχους μου.

Μέχρι πότε σκοπεύεις να μείνεις στο συγκεκριμένο χώρο;

Όσο χρειαστεί για να χτίσω αυτό που θα ακολουθήσει μετά τις ερωτικές ταινίες.

Αν το κοινό σου, θέλει να συνεχίσεις να του δίνεις τροφή για ευχαρίστηση, θα πεις όχι;

Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά. Άλλωστε όσο γνωρίζω στο χώρο αυτό μαθαίνω καινούργια πράγματα που ποτέ δεν θα τα μάθαινα κάπου αλλλού.

Σε τι είδους ταινίες θα ήθελες να παίξεις, που δεν έχεις πάιξει ακόμα ή σε τι είδους σου αρέσει να παίζεις;

Μιλάμε με το sugarbabestv να φτιάξουμε μία εκπαιδευτική σειρά, που δεν έχει υπάρξει όμοιά της στην βιομηχανία γενικά. Όσο για κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι ένα gang αν και φοβάμαι να πω την αλήθεια.

Με τι άλλο ασχολείσαι επαγγελματικά εκτός από τις ερωτικές ταινίες;

Μου αρέσει να παίζω με τον κόσμο και την κάμερα. Για αυτό και εργάζομαι ως cam girl, κάνω δηλαδή live show μπροστά στην κάμερα για το κοινό που με ακολουθεί. Και λέω να παίζω εννοώντας να φλερτάρω και να φτιάχνομαι και εγώ, αλλά και όποιος συμμετέχει στο παιχνίδι. Υπάρχουν όμως και πολλοί άνθρωποι που δεν χρειάζονται σ3ξ ή κάποια σ3ξουαλική εκτόνωση, αλλά κουβέντα και παρέα. Είτε πιο πριβέ, είτε παρέα γενικά. Όσοι θέλουν πριβέ τον χρόνο μου τον έχουν μέσα από βιντεοκλήση και εννοείται πληρώνομαι για αυτό. Είναι σαν να κάνεις ταινίες, με τη μόνη διαφορά οτι είναι ατομικό για τον καθένα. Είναι βέβαια και το exellen.gr.

To exelen.gr, τι ακριβώς είναι;

Δεν έχει καμία σχέση με τις ερωτικές ταινίες. Για όσους απλά θέλουν να περάσουν διαφορετικά τον χρόνους τους, έχω δημιουργήσει έναν διαφορετικό πολυχώρο με μουσική και εικόνα. Υπάρχουν 2 ραδιόφωνα και πολύ σύντομα θα έρθει και τρίτο. Υπάρχει και η δωρεάν webtv, αλλά σύντομα θα έρθει και η συνδρομητική. Μέσα στο ελληνικό ραδιόφωνο υπάρχουν πολλές εκπομπές και ενημερωτικές, αλλά και διασκεδαστικές τις οποίες ανεβάζω και στο youtube για όσους δεν μπόρεσαν να τις δουν live.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα