20/Νοέ/22
Η Ιννα Ιννάκι και σύσσωμη η SugarBabes.tv στην Κύπρο!

Η Ιννα Ιννάκι και σύσσωμη η SugarBabes.tv στην Κύπρο!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου ξεκινάει διεθνές τουρ η SugarBabes.tv η Ελληνική εταιρία παραγωγής που έσπασε τα σύνορα και έγινε παγκοσμίως γνωστή, δίνοντας το παρών με τα μεγαλύτερα ονόματα πρωταγωνιστών ταινιών ενηλίκων. Η αγάπη που έχει εισπράξει από τον Κυπριακό λαό είναι πολύ μεγάλη όλα αυτά τα χρόνια και με την παρουσία της στο νησί υπόσχεται να ανταποδώσει όλο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

H Iννα Ιννάκι η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων και ιδρυτής της εταιρίας παραγωγής Sugarbabes.tv, όπου τα τελευταία 4 χρόνια είναι φαβορί στις υποψηφιότητες των AVN Αwards (Las Vegas) γνωστά και ως «Οσκαρ» των ερωτικών ταινιών, δημοφιλής στο εξωτερικό και ως «Τhe Greek Goddess», καθώς επίσης και στα XBIZ Εuropean Awards, αλλά και το Venus festival που λαμβάνει χώρο στο Βερολίνο, επισκέπτεται το μαγευτικό «Νησί της Αφροδίτης» για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο «Royalty Club» στην Λεμεσό!

Για πρώτη φορά το κοινό της Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να δει ζωντανά τα αστέρια της SugarBabes και την Ιννα, την κορυφαία πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων που έχει αναδείξει ο Ελληνισμός και μεσουρανεί παγκοσμίως, έχοντας μάλιστα και την διάκριση σε παγκόσμιο διαγωνισμού του κολοσσού της βιομηχανίας ενηλίκων του Xhamster ως μια από τις τρεις καλύτερες γυναίκες παραγωγούς και σκηνοθέτης ταινιών ενηλίκων ανά την υφήλιο.

Μαζί της στην όμορφη Κύπρο θα είναι και μια πλειάδα πρωταγωνιστών της SugarBabes.tv, όπου θα την πλαισιώσουν, όπως ο βραβευμένος Τεό και παρτενέρ της, η διεθνής αναγνωρισμενη Ρωσίδα Misha Maver, η μαγευτική Rosa Rosita, το νέο όνομα της Ελληνικής πορνογραφίας και της πρώτης υποβρύχιας ταινίας Νek Junior, η Christine White (Χριστίνα Ανδρεάδου) η νέα μορφή της SugarBabes.tv η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας Greek Next Top Model (GNTM) μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Star tv και τέλος ο δημοφιλής Φίλιππος Αρβανίτης, παίκτης του ριάλιτι «Power of love» (ΣΚΑΪ tv) και πρωταγωνιστής στα «Διλήμματα ζωής» στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» (Οpen tv) όπου πλέον φιγουράρει ως το νέο hot όνομα της βιομηχανίας ενηλίκων.

Δείτε και γνωρίστε τα αστέρια της SugarBabes.tv, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο Erotic Art Festival το μεγαλύτερο φεστιβάλ ενηλίκων στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, στο Royalty (Προφήτη Ηλία 3, Γερμασόγεια, Λεμεσός, τηλ. +35796001470).

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα