21/Οκτ/22
Η εδραίωση του ψηφιακού σ3ξ δεν μας χαλάει και τόσο...

Η εδραίωση του ψηφιακού σ3ξ δεν μας χαλάει και τόσο…

Δουλειά, μαθήματα, συνεννοήσεις μέσω μιας οθόνης-ή και πολλών. Μίνι ραντεβού με τους κολλητούς, με ποτήρια μπίρας ή κρασιού να θυμίζουν στο ελάχιστο την κατάσταση προ κοροναϊού.

Και με το σ3ξ τι γίνεται; Μπορεί μια οθόνη να μεταγγίσει τα συναισθήματα και τις ανάσες του;

Όχι, φυσικά στο 100%.

Το ψηφιακό σ3ξ, όμως, το οποίο υπήρχε και συνέβαινε και πριν την καραντίνα, αρχίζει να εδραιώνεται όλο και περισσότερο. «Ένα στα γρήγορα» μέσω Facetime μπορεί να μας ανανεώσσει και να μας προφυλάξει από το στρες των ημερών που περνάμε μέσα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για αντικριστούς αυνανισμούς και σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλες και σε όλους. Πλάκα έχει όμως. Και πιθανά, αν το δοκιμάσετε με τον άνθρωπο που σας κάνει το κλικ, να σας αρέσει και να το ζητάτε πιο συχνά μετά!

Με ποιον/ποιαν μπορεί να γίνει η αρχή;

Ίσως με κάποιο παλιό φλερτ, κάποια συμμαθητήτρια από το γυμνάσιο, εκείνον τον παλιό γείτονα που σας θυμήθηκε στην διάρκεια της καραντίνας… Η μνήμη είναι το Μπαρ του σήμερα. Εκεί συναντιόμαστε με ανθρόπους που στο παρελθόν μπορεί να μην αξιολογήσαμε σωστά ή να μην μας ένωσαν μαζί τους οι κατάλληλες συνθήκες.

Τώρα, η καραντίνα μας έφερε κοντά. Και μιλάμε, φλερτάρουμε, μοιραζόμαστε πράγματα. Περνάμε καλά μαζί τους. Λίγα «παράνομα» ραντεβού έχουν λάβει χώρα αυτή την περίοδο; Για όσες και όσους θέλουν να είναι πιστοί στην διατήρηση των κοινωνικών αποστάσεων, το σ3ξ δια της οθόνης λάπτοπ ή κινητού είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Τι είναι το σ3ξ; Ένα εγκεφαλικό παιχνίδι, πρωτίστως. Η αφή, τα φιλιά και η διείσδυση ή το γλείψιμο είναι, φυσικά, πολύ σημαντικά κομμάτια της ερωτικής ιεροτελεστίας. Κανείς όμως μπορεί να φτάσει σε οργασμό και χωρίς αυτά να συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο-αν η αφήγησή τους και η προσομοίωσή τους στον προφορικό λόγο είναι αρκούντως παθιασμένες, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Απλώς, αφεθείτε. Βασική προϋπόθεση: να εμπιστεύεστε το άτομο με το οποίο ενδίδετε σε αυτή την πράξη και να είστε απολύτως βέβαιοι ότι το επιθυμείτε.

Πρώτα απ ‘όλα, δεν είναι για όλους – συμμετέχετε μόνο εάν αισθάνεστε απόλυτα άνετα και εμπιστεύεστε το άτομο.

Βήματα προς την «επιτυχία»

1. Ρυθμίστε τον φωτισμό, είναι το παν. Ανάψτε ένα απαλό φωτιστικό ή ανάψτε ένα κερί δίπλα στο κρεβάτι σας. Φτιάξτε ατμόσφαιρα σα να συναντούσατε στον χώρο σας τον/την παρτενέρ.

2. Φορέστε το αγαπημένο σας σετ εσωρούχων: προφανώς αυτό είναι προαιρετικό, ωστόσο, είναι πάντα ωραίο να φοράτε κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

3. Χαλαρώστε: μην το σκέφτεστε πάρα πολύ. Αφήστε το σώμα και τη φωνή σας να πάνε με τη ροή. Μπορεί να είναι άβολο στην αρχή, αλλά μόλις μπείτε στο παιχνίδι και ξεκινάτε να παίζετε στ’ αλήθεια, είναι βέβαιο πως θα το απολαύσετε.

4. Χρησιμοποιήστε παιχνίδια και λιπαντικά, ό, τι σας χρειάζεται για να το απολαύσετε στο μάξιμουμ. Μπορεί και τίποτα. Μη σας πιάσουν, πάντως, οι ντροπές σας…

5. Πείτε τι σας αρέσει, δεχτείτε κι εσείς οδηγίες, αφεθείτε στο παιχνίδι «τι σου κάνω-τι μου κάνεις» σαν όλο αυτό να συνέβαινε χωρίς την απόσταση να σας χωρίζει!

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:in.gr

Ετικέτες:

#facetime #απόφαση
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *