21/Οκτ/22
Η Ίννα έδωσε πάνες για μωρά σε κακοποιημένες μητέρες...

Η Ίννα έδωσε πάνες για μωρά σε κακοποιημένες μητέρες…

Όπως είχε προαναγγείλει η Ίννα με την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους του «SugarBabes Magazine», μέρος των κερδών θα διατίθενται για καλό σκοπό.

Το είπε και έγινε πράξη για άλλη μια φορά, προαναγγέλλοντας μάλιστα και την επόμενη δωρεά με την έκδοση του τρίτου τεύχους του περιοδικού όπου κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα ανά την Ελλάδα.

Μετά την πρώτη δωρεά όπου μοιράστηκαν μάσκες σε όλη την Αθήνα για την προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό λίγο πριν το δεύτερο lockdown, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη δωρεά της, τηρώντας την υπόσχεσή της.

Αυτή τη φορά τα έσοδα διατέθηκαν για την προσφορά πάνες για μωρά σε οίκο φιλοξενίας κακοποιημένων μητέρων. Η Ίννα μάλιστα έδωσε η ίδια το παρών με την παράδοση, συνομίλησε με τις φιλοξενούμενες μητέρες, οι οποίες μοιράστηκαν λίγο χρόνο μαζί της, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να συνέχιση το έργο της.

Η Ίννα συγκινημένη από την αγάπη και τη χαρά που εισέπραξε μετά τη δεύτερη δωρεά, ανακοίνωσε ότι η επόμενη θα γίνει σε φιλοζωικές οργανώσεις και πιο συγκεκριμένα για ξηρά τροφή για τους μικρούς μας φίλους.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: Gazzetta

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα