03/Μάι/21
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου»...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου»…

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για την σχέση της με τον Snik, ενώ έδωσε την δική της απάντηση στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

«Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου. Μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει, είμαστε δύο άνθρωποι τελείως διαφορετικοί σας επαγγελματίες, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι. Λένε ότι ο Δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα stories, άρα η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη. Κανείς δεν βλέπει την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας που δεν μιλάει άσχημα, κανείς δεν σκέφτηκε να πει μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα»;

Για τις αντιδράσεις του Snik όταν συναντά κάμερες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Ο Δημήτρης βρέθηκε με μια κάμερα στο πρόσωπό του όταν πήγε να κάνει ένα live, επειδή έγινε γνωστό ότι είμαστε ζευγάρι. Οπότε σαν πρώτη αντίδραση πας να προστατευθείς με κάποιον τρόπο. Από εκεί και πέρα, αν του αρέσει να ντύνεται έτσι, μπράβο του. Μου έχει κάνει και καλό γιατί δανείζομαι πολλά πράγματα».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *