10/Ιούλ/20
Εκλογές ΗΠΑ: Χαρίζονται δονητές για να οδηγηθούν οι γυναίκες στις κάλπες...

Εκλογές ΗΠΑ: Χαρίζονται δονητές για να οδηγηθούν οι γυναίκες στις κάλπες…

Με μία πολύ πρωτότυπη και ιδιαίτερα…πικάντικη εκστρατεία, ένας ιδιοκτήτης sex shop στις ΗΠΑ προσπαθεί να ενθαρρύνει τις Αμερικανίδες να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές που έρχονται. Ποιος είναι αυτός ο πρωτότυπος τρόπος που σκέφτηκε;

Χαρίζει στην Μοντάνα που είναι το sex shop του 2.200 δονητές σε γυναίκες που θα υποσχεθούν ότι θα πάνε στην κάλπη.

Στο πλαίσιο του event του καταστήματος Erotique με την σίγουρα ξεχωριστή ονομασία «Ο Μεγάλος Αμερικανικός Οργασμός», χιλιάδες κόκκινοι, λευκοί και μπλε δονητές, δηλαδή στα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ θα αποσταλούν σε Αμερικανίδες που θα δώσουν το λόγο τους ότι θα πάνε να ψηφίσουν.

«Δεν υπάρχει ρεπουμπλικανικός ή δημοκρατικός οργασμός, εδώ μιλάμε για αμερικανικό οργασμό» λέει στο SWNS ο 60χρονος Billy McWilliams, ιδιοκτήτης του sex shop που εμπνεύστηκε την καμπάνια.

Ο McWilliams έχει πάντως προχωρήσει και σε μία άλλη κίνηση. Έστειλε ήδη 400 δονητές τύπου bullet σε ανάλογο αριθμό γυναικών ως δωράκι, το οποίο συνοδεύεται από ένα αυτοκόλλητο με την αμερικανική σημαία που γράφει «I came and I voted».

Πρόκειται για δονητές με τιμή λιανικής τα 13 δολάρια, που είναι μικροί, ισχυροί καπαίρνουν μπαταρίες ΑΑΑ. Ο 60χρονος θεωρεί ότι οι φετινές εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τις ΗΠΑ και ότι «όσο περισσότεροι άνθρωποι ψηφίσουν, τόσο το καλύτερο για τη δημοκρατία».

«Δεν τελειώνουμε αρκετά, ιδίως οι γυναίκες. 14% των γυναικών στις ΗΠΑ δεν έχουν έρθει ποτέ σε οργασμό. Σε κάθε τρεις οργασμούς, οι δύο ανήκουν σε άνδρες και ο ένας σε γυναίκα. Έχουμε ένα πρόβλημα που διορθώνεται», σημειώνει ο McWilliams.

Όπως εξηγεί, ορισμένες γυναίκες θέλουν να αγοράσουν δονητή αλλά δεν το κάνουν επειδή δεν θέλουν να φανεί στον λογαριασμό της πιστωτικής τους κάρτας. Για τον ίδιο αυτό είναι πολύ κρίμα, αφού πρόκειται «για ένα πρακτικό, διακριτικό sex toy που καλυτερεύει τη ζωή των γυναικών». «Σε αυτούς τους χαλεπους καιρούς, όλοι χρειαζόμαστε έναν μικρό ή μεγάλο οργασμό. Είναι η καλύτερη ανακούφιση από το άγχος της Covid-19», υπογραμμίζει ο 60χρονος.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *